USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Кому не вигідно закінчувати війну в Україні, - Ігор Палиця

20 Вересня 2015 19:00
Хто розпочав війну, хто дає їй тривати та хто не хоче її закінчувати; про найголовніших олігархів України, про співпрацю із Росією, про те, чого коштує кожному українцю російський бізнес на території нашої країни;

чому вчора ми голосували за чинного наразі президента, і вірили у світле майбутнє, а сьогодні мусимо бути проти, на чиїх руках кров наших хлопців;
про вибори, які скоро пройдуть в Україні та про власні амбіції в цих процесах, висловився член політради «Українського об’єднання патріотів – УКРОП» Ігор Палиця під час з’їзду партії у Києві.

Інформаційне агентство Волинські Новини пропонує основні меседжі виступу Ігоря Петровича у формі цитатника.


*Партія «УКРОП» - це не як каже президент, чи його «шавки», які знову ж таки говорять його словами, «команда Коломойського, команда Дніпропетровська, чи олігархів», - це команда тих, хто хоче змінити Україну до кращого, хто в лютому 2014 року не погодився з тим, що на Майдані вбивають людей, з тим, що якась одна сім'я буде розкрадати цю державу.

Це партія, яка знає, чому триває війна, хто її почав і хто її не хоче закінчувати.

*У мене дежавю лютого 2014-го року. Народ хоче парламентсько-президентської форми правління, народ хоче імпічменту президента та імплементацію Римського статуту, який дозволить покарати тих, хто розв’язав війну. Це три вимоги Майдану. На сьогодні жодна з них не виконана, бо їх виконання виб’є з-під влади стілець, на якому вона сидить.

Сьогодні говорять про все – про економічні сварки, про олігархів – тільки не про те, про що обіцяли.

*Президент, який каже, що закінчить АТО за два тижні, продовжує відправляти на смерть тисячі хлопців, сьогодні це вже - 210 тисяч бійців, і ніхто крім президента не знає, скільки дійсно там загинуло людей.

Чому досі не повернулися бійці третьої хвилі мобілізції, які мали бути дома ще в травні-червні? Тому що, коли вони повернуться, а це – 110 тисяч чоловік, на жаль, багато сімей зрозуміє, що їхніх дітей немає, що ця інформація приховується.

*Сьогодні я спілкувався зі своїми товаришами про контрабанду в АТО, про розкрадання військового бюджету, про “Укроборонпром” – про все, через що у них не виникає бажання закінчити цю війну.

У той час, коли ви думаєте, як прогодувати сім’ї, волонтери мізкують, де взяти останні кошти, щоб купити щось на фронт, солдати розмірковують, як повернуться додому і де братимуть гроші. Бо обіцяних тисяч немає, 500 тисяч гривень і квартир родинам загиблих немає. У цей час купка людей думає, як вкрасти і кого зробити винним. Винен Коломойський, винен Ахметов, винен ще хтось. Але не винен найголовніший олігарх нашої країни!

*Коломойський – це мій товариш. Ми знайомі з 1998 року. Так, він не святий! Безумовно, якщо він мав можливість заробити, він її використовував, але він жив по правилах тієї системи, яка існувала. В нього це вийшло, але він не був одружений на дочці президента, не закопував людей в шахтах, у нього не було своєї великої депутатської фракції в парламенті, і преференцій до участі в аукціонах з продажу майна... Олігарх? Олігарх! Але найголовніший олігарх нашої країни – президент!

Чому Коломойський сьогодні – ворог Росії №1? Чому він і Аваков сьогодні могли б бути в розшуку Інтерполом з подачі Росії – і я дякую світовій спільноті, що вона не прийняла цього ордера. Вони розшукуються! А наш президент, який відправляє тисячі на війну, та не хоче її закінчувати - не розшукується!

Чому в Коломойського в Криму в перший же день конфіскували все майно, вони навіть в суд на нього не подали, вони навіть не схотіли обкласти його податками, накласти штрафні санкції... – просто конфіскували! Чому в нього не виникло бажання з ними судитися в Росії, а він подав у суд в світові інститути? Чому у нього забрали, а наш президент досі не може продати фабрику в Росії, бо йому за це не дають гарних грошей.

Мене журналісти запитували як бізнесмена, чому, на мою думку, президент не продає свій бізнес? Утім, це не питання бізнесу, а питання патріотизму.

*Ми платимо податки країні-агресору, і потім все це отримуємо в цинкових трунах. Можливо, це якісь домовленості, можливо, це подяка за те, що їх бізнес продовжує працювати там, а на території нашої країни досі працюють всі російські інститути бізнесу, всі російські банки, причому Гонтарева (Валерія Гонтарева - голова Національного банку України – ред.) – ставленик президента - довела спочатку країну до курсу “40”, коли українці в один день збідніли вдвічі, а зараз тримає на рівні “23” і ми всі вдячні, що не 40… А чому не 12-14? При тому, що курс сьогодні має бути 14-16!

Це все не робиться, бо ми не знаємо правди...

*Нам стало відомо, що Донецький аеропорт, де, я переконаний, було багато ваших знайомих, виявляється, після перших Мінських домовленостей по координатах мав відійти ДНР, тоді для чого було все це кіно?

*Згідно з моїми розрахунками, сьогодні мінімальна заробітна плата бюджетників має бути 5,5 тисячі гривень. І лише після цього їх можна питати про корупцію, про виконання обов’язків та хабарі… А що питати з вчителя, лікаря, міліціонера, у яких заробітна плата – по півтори тисячі ?

*Сьогодні бійці Нацгвардії стояли під стінами Верховної Ради. Вони виконували накази. Їх поставили не пускати людей в Раду, бо ті – проти Конституції.

…А президент обіцяв Путіну прийняти ці зміни до Конституції щодо вільного статусу Донбасу.

*Я пам’ятаю розмову з Коломойським, коли він казав: “Игорь, я хочу пойти попроситься губернатором в Днепропетровскую область”. Я питаю: “Валериевич, каким губернатором?”...

Але з його слів, якби не олігархи, багаті люди, яким важливо зберегти Україну – так, навіть через те, що у них є своє майно, свої заводи – України не стало б.

*Ще кілька місяців тому я думав, що ми піднімаємося з колін, що ми стаємо сильними, народ згуртувався і нас чекає прекрасне майбутнє. Однак те, що я сьогодні бачу, - це розчарування добровольців, розчарування військових, - не те що слабка, а ніяка оцінка їхньої ролі.

Сьогодні хто найбільші вороги нашої держави – ви, добровольці! Хто найбільші хулігани, гвалтівники в АТО – добровольці! Не СБУ чи вищі чини ЗСУ, які кришують контрабанду - добровольці! Сьогодні з вами треба покінчити, потім з військовими, і зрештою якось домовитися з Росією й царювати, щоб ніхто не чіпав…

*Зараз триває експеримент, ви ж бачите: змінили закон про вибори, зробили відкриті списки, але такого шаленого адміністративного тиску, який сьогодні шириться на людей, які щось значать в регіонах, на мерів міст тощо – щоб вони йшли від провладних партій, не було ніколи. Я маю на увазі “Солідарність”, “Опозиційний блок”, які згідно з планами мають бути номером один і два.

Так, сьогодні дзвонять мерам міст, викликають в Адміністрацію Президента і кажуть: “Ідеш від “Солідарності”. Не підеш – ми тебе посадимо за сепаратизм”. І так відбувається скрізь...

*Сьогодні ми зайдемо, візьмемо участь в виборах, виграємо ці вибори, бо “УКРОП” – це не тільки військові, не лише Дніпропетровськ, Одеса, Львів чи Харків, - це патріоти, це вчителі, лікарі, це українці, які хочуть жити в багатій країні. “УКРОП” виграє ці вибори.

Я переконаний, в цій залі є хтось від Петра Олексійовича Порошенка, передайте йому, що “УКРОП” не збирається виходити на вулиці зі зброєю, чи вимагати скинути вас, - тільки мирним шляхом на виборах, ми обов’язково досягнемо своєї цілі і поміняємо вас.

*Я не хочу іти в політику, щоб збагатитися ще більше. В мене є бізнес на території України, напевне, моя сім’я - самодостатня, напевне, нам вистачає грошей, але я хочу, щоб цей бізнес чогось коштував в державі, яка має щось коштувати.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 44
Одесса Показати IP 20 Вересня 2015 19:14
палица говорит о крови ребят (дальше читать не хочу) под знаменем ппотриотизма, палица обкрадывал Одессу с местными рыгами.
Анонім до Одесса Показати IP 21 Вересня 2015 01:33
Ну хоч один факт наведи
Са до Анонім Показати IP 21 Вересня 2015 09:17
от як факт навести як його з
лапа до Са Показати IP 22 Вересня 2015 11:05
волинські новини проживають на Вінниченка 26.
одессит до Одесса Показати IP 21 Вересня 2015 08:07
Не гони порожняк, трепло
фонд до Одесса Показати IP 21 Вересня 2015 14:19
Проплата кожному бажаючому 2000 грн. зараз і 1000 перед двиборами. Активіста більше.
кен Показати IP 20 Вересня 2015 20:20
Владі не вигідно. Інакше вже в перші дні війни зробили б ПОВНУ блокаду Донбасу і Криму-і всі території були б українськими .Тільки треба було виключити газ,світло,воду,припинити постачати продукти ,гроші.І не було б війни і тисячних жертв...
Анонім до кен Показати IP 20 Вересня 2015 23:10
Яке ти наївне дитятко! Помізкуй, що зостанеться з України, якщо Росія введе її блокаду?
Анонім Показати IP 20 Вересня 2015 20:22
Якби не ПОПа з своїм перемирям в червні минулого року то й війни і не було б
Анонім до Анонім Показати IP 21 Вересня 2015 00:20
Він мав можливість закінчити цю війну на другий день після своєї інаугурації. А так він поставив Україну перед вибором, йти за ним, чи йти за "сепарами". Як особисто ти вважаєш, за ким піде Україна, бачачи, що "сепари" живуть набагато краще, чим "свідомі"? Різниця між "сепарами" і "свідомими" - в тому, що перші бажають жити так, щоб не шкодити своїм сусідам, а другі – за принципом – все що погано Росії – на благо Україні. Наприклад, завдяки сьогоднішній блокаді Криму Україна втратить валютні надходження та податкові надходження до бюджету, а російські виробники сільськогосподарської продукції отримають нагоду остаточно викинути з кримського ринку українського товаровиробника.
Лучанка Показати IP 20 Вересня 2015 20:40
Дуже сильно сказано , а головне все це правда . Порошенко брехун . Нічого в країні не змінилось , стало ще гірше . Раніше ми стояли на колінах , а тепер взагалі валяємось в ногах і по нас топчуться , добивають . Потрібно припинити цей геноцид народу !
Лучанка Показати IP 20 Вересня 2015 21:19
Коли вже ті Б*ки підуть з очей і повтікають в Женеву????
Виберемо Палицю Показати IP 20 Вересня 2015 21:28
Нарешті 23-й виборчий округ буде мати солідного нардепа. А то ми вже втомилися від обіцянок Єрємєєва, який нічого не виконував. Відвозив в АТО 2 біноклі, а проплачеого галасу робили на всю округу. Палицю ми чекаємо як серйозну людину, яка - якщо обіцяє, то - виконує. Це підтвердило його депутатство в Луцьку.
11 до Виберемо Палицю Показати IP 21 Вересня 2015 09:50
вартість попереднього повідомлення - 500 грн
Пилипюк до Виберемо Палицю Показати IP 21 Вересня 2015 10:40
Ти дурачок тупой
хотя Показати IP 20 Вересня 2015 21:32
все правильно, но уж больно сдержанно и деликатно! вещи и лица нужно называть своими именами! За ширмой имитаторов и профанаторов реформ скрывается настоящее звериное лицо прожорливых людоедов и человеконенавистников, ненасытного ворья и проходимцев!
аяяй Показати IP 20 Вересня 2015 21:49
Только в свое время Палица балотировался в Раду от партии регионов.И в госучреждениях еще при Януковиче активно за него " просили" голосовать:-)
одессит до аяяй Показати IP 21 Вересня 2015 08:11
такова доля политика. Не работая со властью - во власть не придешь, априори. Что тут удивительного, это приговор для политика? Робин Гудов во власти нет. Есть более или менее приемлемые люди для простого люда. Не делайте из себя большевика-патриота. Насмотрелись за 75 лет совдепии - до сих пор не избавимся.
Анонім до аяяй Показати IP 21 Вересня 2015 11:38
Ніколи від регіонів не балотувався!
аяяй до Анонім Показати IP 21 Вересня 2015 13:03
Ну не знаете,так и не говорите!!!
Анонім до аяяй Показати IP 22 Вересня 2015 00:32
В якому році?
добряк Показати IP 20 Вересня 2015 23:29
по 500 гр на рило і на волині палицю виберуть хоть папою римським
суддя Показати IP 21 Вересня 2015 06:50
Ну ну! Палиці тепер море по коліно! Конкурентів після смерті Еремеева не лишилось,можна всьо.,готуемось слухати та робити тільки те що скаже Палиця!
Степан Показати IP 21 Вересня 2015 07:01
Палиця або Романюк? Я обираю першого - комсомолець виконує накази зверху і нічого не вирішує.Ситуація з водою гарячою жахлива.Біля Палиці на фото Дячук?
аяяй до Степан Показати IP 21 Вересня 2015 13:07
Не тот ли Дячук,который продал запас стратегического мазута?
Самооборона до Степан Показати IP 22 Вересня 2015 11:02
То від палиці ініціатива із водою йде, назло Романюку. А Романюк тут не може вплинути. Політика нічого особистого для лучан.
жид Показати IP 21 Вересня 2015 08:55
Хто розпочав війну, хто дає їй тривати та хто не хоче її закінчувати; про найголовніших олігархів України, про співпрацю із Росією... - Олігархи і євреї , що живуть в Україні ( ті, що були і є при владі) не хочуть закінчувати війни !!!
Анонім Показати IP 21 Вересня 2015 09:31
Не видаляйте коменти.А хто такий Палиця?Де не посій,то вродиться. Влада, влада.Але нащо вона? На цьому ж світі її не потрібно.Люди схаменіться. Людина,яка має немеренно бабла, ні дай владу.И і наші діти нікому з цих можновладців-олігархів не потрібні.Наша життя ля них нуль,як і ми. Ми міонетки в їх рука голі,бося, ми раби,з якими що хочуть,то творять.Дадуть 100 грн і жийте, коли в магазин на базар з нашими пенсями вийти не можна,не кажу про аптеки.Дохніи помалу, а вони нас використовують,та вибирайтеся самі, ми вас не вибираємо, ви самі ставите кого хочете, а ми для замилювання очей.Наші голоси до дупи,якби не пішли не було б явки,то й нічого не вибрали
самоврядці до Анонім Показати IP 22 Вересня 2015 11:03
Тут не можна критикувати Палицю відвертно. Це його видання.
Аполон 5 Показати IP 21 Вересня 2015 09:53
Палиця вимогою майдану була імплементація Римського статуту? Це якийсь приколи з тріпів під ЛСД?
Пилипюк Показати IP 21 Вересня 2015 10:39
Шановні громадяни неголосуйти майте розум,вже за одних наголусували
відвідувач сайту Показати IP 21 Вересня 2015 10:39
«Інформаційне агентство Волинські Новини пропонує основні меседжі виступу Ігоря Петровича у формі цитатника». Перед читачем не меседжі, а відкрите і цинічне розхитування державності. Автор «меседжів» забув, що у нас за спиною Каїн (Путін). У 1967 році був виданий цитатник Мао Цзедуна, на Заході відомий як "Червона книжечка". Тираж понад 1 мільярд примірників призначався носити з собою, вчити напам’ять і цитувати. Це один з найбільших книжкових тиражів у світі, порівнюваний лише з тиражами священних книг авраамічних релігій - християнства, ісламу і іудаїзму. Другим після Китаю такий «цитатник» видасть у вигяді "меседжів" Палиця. А ще б він з коломойським і корбаном зробили б колективний вояж в Єрусалим до Стіни Плачу і крокодилячими сльозами поплакались дружно за неньку-Україну. З записками, звичайно, вкладеними до бога Яхве. Прошу не фільтрувати коментарі: тут образи відсутні. Є образи в Палиці - він ображає мою державу.
антон Показати IP 21 Вересня 2015 11:04
Сьогодні керівництво укропу це коломойський, корбан, палиця. філатов і інші олігархи в основном олігархи не українці ,які незаконно, за копійки викупили частину України і тепер хочуть купити голоса українців -патріотів. «Forbes» порахував статки Ігоря Палиці у 178 мільйонів доларів. Тому , хто хоче беріть свої 30 срібників, але голосуйте посовісті, якщо вона є.
читач меседжів Показати IP 21 Вересня 2015 12:33
Вважаю, що роздуми палиці під паролем "меседжі" - непоганий матеріал для СБУ.
Киця Показати IP 21 Вересня 2015 17:35
Задрали!!!!!!!!!!!!
Уважний Показати IP 22 Вересня 2015 00:09
Да ,ох і жтуха , попередня влада то були здичавілі украінці (москалі),теперішня єврейська (щей весь час біля корита штовхаються ) , а коли ж то Українська буде???????
Електорат Показати IP 22 Вересня 2015 11:01
На виборах народ мав можливість виявити свій вибір.Але голосують не за патріотів України,як Левко Лук"яненко,покійний Вячеслав Чорновіл...За олігархів проголосували.Ніколи олігарх не буде патріотом ! Хіба що петтіотом своєї злодійської кишені.Думайте люди ! Пора вже і мізками працювати.
Всім Показати IP 22 Вересня 2015 18:16
Ви в більшості проти Палиці, і лише тому, що не знаєте чого вам хочеться.
Для всім Показати IP 22 Вересня 2015 18:54
Нам хочеться, що палиця був подалі від Волині, чи, навіть, України. І воно так буде.
Для Для всім Показати IP 22 Вересня 2015 19:05
Саме так. Вам завжди хтось не подобається, бо самих себе не розумієте, а тому ладні відсторонити його від себе, бо не здатні відсторонити себе від нього.
Третяк Богдан Показати IP 22 Вересня 2015 19:20
всі вони так пишуть, Палиця тільки зараз підрахував що зарплатня має бути 5.5 тис грн? Чому ж він раніше на це ненаголошував, він такий самий олігарх який крав і крастиме як буде в політиці, для них це наркотик, в них немає межі, вони хочуть більше і більши і цією статтею він вихвалає партію членом якої він є і через яку він хоче йти в політику.
Невдячні ви до Третяк Богдан Показати IP 22 Вересня 2015 21:17
Крав і крастиме? А де підтвердження тому, що він краде? Натомість є численні підтвердження, що Палиця вкладає в Луцьк ВЕЛИЧЕЗНІ ГРОШІ! Це знає мама мого чоловіка, яка отримувала за свого іншого сина 1000 гривень у Фонді "Новий Луцьк" через те, що він був в АТО, це знають мої друзі, які вже взяли безкоштовні квитки в театр, насамкінець, це знає моя бабуся, в дворі якої побудували дитячий майданчик! І нехай він їй непотрібен, але скільки ж дітей буде там гратися!
Aleseyy Показати IP 23 Вересня 2015 00:18
"Як зробити людину щасливою?_ забрати все, а потім дати половину, а той меньше"...дитячі майданчики... і тд....в головах у людей не чього не змінилось ...кожен раз одне й те саме, в нашій країні досягнути ВСЬОГО чесно не реально, тебе задушать,(можливо зараз після всіх подій це й буде ..можливо з часом),.. а Пан Палиця не "вчьора народився" і всім відомо як і що в нас робилося,...і гадаю стверджувати про безкорисність бізнесмена/політика дитяча наївність,... дав 1000 грн, а 2000 забрав......
Анонім Показати IP 23 Вересня 2015 07:31
Боже, люди, що ж Ви такі сліпі, ..ніколи! ніколі! ніхто задурно нычього не робить, а все вище сказане Паном, ...у нього дуже квалыфыкована команда, яка знає яка вплинути на народ, ..це все дуже сумно

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus