USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Ігор Палиця: Влада цілеспрямовано знищує українську промисловість

30 Вересня 2016 18:44
В Україні ведеться цілеспрямована робота над тим, щоб зупинити всю вітчизняну промисловість, – переконаний голова Волинської облради, засновник Фонду «Тільки разом», член президії політради партії УКРОП Ігор Палиця.

Про це він заявив 29 вересня під час прес-конференції за підсумками ІХ з’їзду «Українського об’єднання патріотів – УКРОП», – інформують у партійній прес-службі.

Зі слів укропівця, з незрозумілих причин нинішня влада дозволила олігарху Рінату Ахметову продавати українським громадянам та підприємствам вугілля в електричному тарифі за ціною голландського Роттердаму. Таким чином після останнього підвищення цін на електроенергію її вартість для споживачів І класу стала на 1 цент за кіловат вища, ніж у Західній Європі. «Нам сьогодні дешевше і простіше зупинити всю нашу генерацію і купувати електроенергію у Західної Європи», – наголосив Ігор Палиця.

Непідйомні тарифи для промисловості та населення влада встановлює на тлі зупинки потужностей атомних електростанцій, які можуть забезпечити понад 50% від усієї потреби електроенергії країни, додав представник УКРОПу. Одночасно із зубожінням переважної більшості українського населення олігарх Рінат Ахметов отримав можливість і далі збагачуватися, повертати свої кредити та продовжувати спонсорувати терористів так званих ЛНР і ДНР, підсумував Ігор Палиця.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Олег Показати IP 30 Вересня 2016 20:25
Все потрохи знищують
Духовний Показати IP 30 Вересня 2016 21:38
Адекватний чолов'яга, його б в президенти.
Сергій до Духовний Показати IP 30 Вересня 2016 23:11
В Ігоря Петровича ще все попереду. Віримо, що така мить настане. А Корнієнка у прем'єри.
Волинянин Духовного Показати IP 30 Вересня 2016 23:15
Цілком підтримую, толковий хлопець...
Волинянин Показати IP 30 Вересня 2016 23:42
То може петицію подамо від Волині - Палицю на президента? Але цілком реально - на Волині його підтримають вже, наступні рік- два попрацює на репутацію по інших областях. І підтримають. Але класика жанру передбачає ще попередньо якийсь скандал або ЧП який він має розрулити.
Волинянин Показати IP 30 Вересня 2016 23:44
Можератор, я не з сарказмом - реальні речі - Палиця молодець, аби тільки не зіпсувся в політичних процесах. Типу - Бондар - голова/ заступник Держлісагенства.
полюх Показати IP 1 Жовтня 2016 10:59
Влада і державу знищує...цинічно.підступно .підло
Анонім Показати IP 1 Жовтня 2016 22:01
Толково. Але будьте Ігоре Петровичу обережніші, бо вже сильно ексцентрично( ненайдеш центр маси) висловлюйтеся: "Ахметов і "ЛНР з ДНР" ,взяти і непрацювати бо платять менше, в СБУ влазити теж нетреба бо вони самі знайдуть і т.д.і т п.!"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus