USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Кому віддадуть Будинок офіцерів у Луцьку

10 Лютого 2014 12:39
Обласну філармонію не розглядатимуть як претендента на приміщення Будинку офіцерів.

Про це стало відомо під час оперативної наради в голови Волинської облдержадміністрації 10 лютого.

«В центрі міста знаходиться така будівля, давайте щось будемо робити. З минулого року ми говоримо про одне і те ж. Давайте до логічного кінця дійдемо, що будемо робити з ним. Обговоріть, які пропозиції, ми будемо з ними виходити. Він же руйнується далі, цей будинок у центрі, таке місце», - зазначив Олександр Башкаленко.

З його слів, приміщення Будинку офіцерів не підходить для облаштування філармонії. До того ж, він розповів, що відповідно до чинного законодавства, приміщення, віддані під навчальні заклади не можна повертати назад, тому варіант із філармонією відпадає. Таким чином, приміщення залишиться у власності Луцького національного технічного університету.

«Він буде в Божидарника, хай це буде навчальний заклад в університеті. Потрібно писати листи разом із Божидарником на міністерство, включати його в плани, може, допомога з держави надійде на наступний рік», - підсумував Олександр Башкаленко.

Голова облдержадміністрації також повідомив, що існує «нормальний проект» реконструкції приміщення філармонії - її потрібно підняти на рівень дорожнього покриття, як це зробили поблизу у офісних приміщеннях. На нижніх поверхах можна облаштувати класи. На його думку, це хороша концепція та ідея.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Кращк Показати IP 10 Лютого 2014 12:58
Краще зразу під прокуратуру чи суд. В палітеха вже було приміщенні в центрі. Там стояло доволі унікальне обладнання. Але прокуратура.
Анонім до Кращк Показати IP 10 Лютого 2014 17:39
що прокуратура? говориш "а" кажи й "б"
ІДЕЯ Показати IP 10 Лютого 2014 14:31
100% ЩО ВІДАДУТЬ ТАКИМ ЯК КОЗЮРА, РОМАНЮК, ОСІПОВ ЧИ БОНДАРУКИ..................
Анонім до ІДЕЯ Показати IP 10 Лютого 2014 17:38
Сказа ли ж вам університет буде, що тут не зрозуміло?
Семен Показати IP 10 Лютого 2014 15:14
Это так как и ларек возле Пеликана на пр. Воли - все запрещали строить, а он вырос! Даже на газовой трубе.
Анонім до Семен Показати IP 10 Лютого 2014 17:37
а це питання до вашого любого мера
Любі свині Показати IP 10 Лютого 2014 15:41
Оппа! Башкалєнка перший висєр - Будинок Офіцерів! Більш проблем нема зараз! В країні спокій! Давайте це старьйо піднімать ( а за які бабки ? ). Пардон - якщо будинок офіцерів - так віддайте офіцерам ( пофігу - всім силовикам бувшим! ). Хай вирішують що з нього робити! Не найдуть що робити - за гроші хай віддають арендаторам ( з умовою - без кабаків, клубів і т.д. ). Виручку спрямуйте на допомогоу тим же офіцерам, ветеранам і т.д. Зробіть щось на кшалт клубу по інтересам ( афганці, студенти, ветерани ВОВ та УПА ). Нехай люди спілкуються. Тільки не робіть ГЕНДЕЛИКИ та БУТІКИ!!!
Анонім до Любі свині Показати IP 10 Лютого 2014 17:36
От мені цікаво, це хто ж так в економіці розбирається, Башкаленко наведе порядок в області, так що не гван*ть тут
Аноніму від Любих св Показати IP 10 Лютого 2014 17:48
На* мені твої мантри на кшалт "Башкаленко прийде - порядок наведе". А Башкаленко з Марсу впав? Чи він не був при владі. І ЩОООООО??? В мене дурню дві освіти - юридична і економічна. Скажу - при цій ж..пі навряд чи Башкаленко порядок наведе...І до чого це питання до будинку офіцерів? Якби Башкаленко сказав про виходи з кризи по даному об"єкту - я б подумав. А так - ВИС** його!!! Де конкретіка? Що він запропонував? Підготував підгрунтя для масовки щодо приватизаціїї??? Анонім - не будьте ан****.
ххх Показати IP 10 Лютого 2014 19:30
а мармуровий біль"ярдний стіл хто вже забрав з цього будинку і коли?
Горохівець до ххх Показати IP 11 Лютого 2014 14:55
Вас цікавить мармур? А вас не цікавить куди подівся полірований граніт, якого було тисячі квадратних метрів на Киїському майдані і який зник, як тільки Романюк розпочав "ремонт" перед своїми у той час губернаторськими вікнами ?
Горохівець Показати IP 11 Лютого 2014 14:50
О! Бішкаленко захопівся тімою Будінку офіцірів. Навіть папєрєднік його не осмілювався вкрасти збудоване поляком, а цей - попа з вусами - таки вірішіть пітання.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus