USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Кому вигідно затягувати вибори міського голови Луцька?

4 Березня 2017 16:04
Адміністрації Президента, групі «Континіум», яка заробляє мільйони гривень на майні Луцька щорічно, та очільнику «Самопомочі» Андрію Садовому, який хоче вивозити львівське сміття до Луцька, вигідна кандидатура Юлії Вусенко як виконувача обов’язків міського голови. Тому її намагаються максимально довго втримати в цьому кріслі, навіть ціною затягування виборів міського голови Луцька.

Про це заявив депута, керівник фракції УКРОП у Луцькій міській раді Ігор Поліщук під час ток-шоу «Протилежний погляд» 3 березня.

На запитання ведучої шоу про те, чи є компромісний варіант кандидатури тимчасового виконувача обов’язків, яка влаштує обидві сторони Ігор Поліщук зазначив, що депутати готові обговорювати такий варіант, якщо він буде. Проте, це в жодному разі не має бути кандидатура від олігархічної групи «Континіум» та Адміністрації Президента.

«Можливо, не стільки Юлія Вусенко хоче залишитись на посаді, скільки хочуть залишити її. Це - Адміністрації Президента через Володимира Гунчика, який погрожує підприємцям, а також Степан Івахів та група «Континіум», що погрожують депутатам, які не підтримують Юлію Вусенко. А найбільша небезпека полягає в тому, що будучи на посаді, вона, як член «Самопомочі», буде змушена виконувати вказівки свого патрона Андрія Садового, і найпершим її завданням стане вирішення питання зі львівським сміттям», – зазначив Ігор Поліщук.

Свою позицію Поліщук аргументував тим, що результат роботи «Континіуму» у Луцьку - це ДКП «Луцьктепло», яке ледь не довели до банкрутства, мільйони виведених з «Луцькводоканалу» гривень, а також щорічне отримання з котельні «Континіума», яка була в міській власності, по 9 мільйонів гривень прибутку на рік.

«За таких умов ми не бачимо можливості підтримати кандидатуру Юлії Вусенко, коли її підтримує група «Континіум» та АП», - підсумував Ігор Поліщук та додав, що саме для цих осіб найбільш вигідно зберегти нинішній стан речей та Вусенко на посаді. Для цього зацікавлені особи готові максимально відтягувати вибори Луцького міського голови.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Лучанин Показати IP 4 Березня 2017 16:21
То коли будуть вибори міського голови?
Носенко Показати IP 4 Березня 2017 17:52
Виженіть Вусенко. Коли вибори?
Георгій Показати IP 4 Березня 2017 19:38
Якщо одна, друга чи будь - яка інша партія має намір висунути свого кандидата на міського голову - нехай висуває. Але дійсно таких людей, які мають управлінський досвід, досвід господарської діяльності, зарекомендували себе як професіонали своєї справи, мають авторитет, наділені мудрістю, розумом, харизмою і користуються повагою у людей. А то ті сьогоднішні висунуті партійні члени є всього - навсього партійними членами і до голови їм ще ой як далеко. А ту безпорадну раду розпустити , вибори зробити і голови, і міськради одночасно ! В Луцьку, на щастя, є достойні безпартійні бути обраними і на пост голови ,і стати депутатами .
ОХОРОНЕЦЬ до Георгій Показати IP 4 Березня 2017 20:29
Цим вимогам повністю відповідає лише одна особа на горизонті - Палагута. Вона знає що і де лежить і куди переправити. Єремєєв її добре навчив усім премудростям життя, у тому числі і ...ексуального. Тому треба враховувати її побажання і великий "досвід" виробничої діяльності
Тим Показати IP 4 Березня 2017 20:21
Геть цю наволоч і запроданку вусенко!!!!!
До діла! до Тим Показати IP 4 Березня 2017 22:25
Та не у Вусенко проблема, а в ляльководах-злодіях із "Континіума", які тримали на посаді мера Романюка, а зараз намагаються тимчасово утримати цю ляльку-Вусенко. Бити потрібно по Палагуті, по "Континіуму", щоб аж дим йшов із усіх їхніх вікон.
Анонім Показати IP 4 Березня 2017 22:18
Ой який же гарнюній сайт, які правдиві публікації і компетентні коментарі!!
Анонім Показати IP 4 Березня 2017 22:30
"Я не можу допустити, щоб Луцьком керувала адміністрація Президента, І.Поліщук"! Чувак, а як же Конституція. Як же всенародно обраний (який не є) Президент. Ти хто такий? Я про тебе прочитав 2 дні тому на даному сайті, що ти взагалі існуєш. Хто ти такий, щоб робити такі заяви?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus