USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Комунальне приміщення у центрі Луцька дозволять приватизувати підприємцю

18 Жовтня 2016 11:05
Підвальне приміщення на вулиці Євгена Сверстюка, де орендар планує відкрити магазин, пропонують внести до переліку приміщень, що підлягають приватизації шляхом викупу.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії міськради з питань комунального майна та приватизації 18 жовтня.

Внести до переліку приміщень, що підлягають приватизації шляхом викупу, пропонують нежитлове підвальне приміщення площею 65,6 метра квадратного на вулиці Євгена Сверстюка, 6.

Як повідомила начальник відділу управління майном комунальної власності Алла Грабко, вказане приміщення оглядали в рамках дня депутата і наразі орендар виконав задекларовані ремонтні роботи. Відповідно до аудиторського висновку, вартість робіт становила 25% вартості приміщення. Зараз підприємець Андрій Черниш просить надати дозвіл на приватизацію приміщення.

На запитання члена комісії Орисі Залевської про те, чи зібрані підписи мешканців будинку, які не заперечують проти облаштування у приміщенні складу, Алла Грабко зауважила, що щодо приміщень комунальної власності такі погодження не потрібні. Орендар, з її слів, планує відкрити у приміщенні магазин, орендуючи його з 6 квітня цього року та сплачуючи щомісяця 1 304 гривні (без ПДВ). Раніше, з її слів, у підвальному приміщенні розташовувався склад ЖКП, після чого воно довгий час було захаращеним.

Члени комісії рекомендували підтримати проект рішення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
лучани Показати IP 18 Жовтня 2016 11:12
Квартири приватизовані, тоді підвал є власністю жителів, а не міськради.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus