USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

На нову зупинку в Луцьку люди змушені заходити з дороги

3 Лютого 2016 17:12
Нові зупинки в обласному центрі не завжди забезпечують комфорт містянам. Зокрема, на вулиці Потебні так встановили зупинку громадського транспорту, що до неї неможливо підійти - заважає болото, на яке перетворилася земля, залишена комунальниками.

Про це йшлося під час пленарного засіданні 3-ої сесії Луцької міської ради вчора, 2-го лютого.

Проблемне питання озвучив депутат Павло Данильчук й попросив градоначальника дати доручення департаменту ЖКГ, аби ті виправили свої недопрацювання.

«По місту поставили нові зупинки, але деякі з них просто жахливі. Для прикладу, на вулиці Потебні встановили зупинку громадського транспорту в грудні. До неї просто не можна підійти. Я розумію, що комунальники вкопували споруду в ґрунт, поряд повно землі, але зараз плюсова температура, й там утворилося суцільне болото. А для того, аби зайти на зупинку - люди виходять на дорогу, бо це єдине чисте місце з вільним до неї доступом. Прошу дати доручення департаменту ЖКГ, щоб це виправили», - наголосив депутат.

До обранців громади дослухався Луцький міський голова Микола Романюк й зобов’язав працівників ЖКГ упродовж двох днів обстежити територію та навести там лад до кінця тижня.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про те, що в період перших зимових заметів із обіцяним завданням комунальники до кінця не впоралися. Через неналежне розчищення тротуарів від снігу місто перетворюється на брудну «кашу», а до громадського транспорту лучанам доводиться дострибувати через кучугури.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Анонім Показати IP 3 Лютого 2016 17:33
От скажіть, хто визначав звідки мають забрати зупинки.? Від Електротеромометрії до Львівської кусок дороги. Кому заважаладодаткова зупинка на цьому відрізку? Але ж ні. Забрали.
Джек до Анонім Показати IP 3 Лютого 2016 18:29
Невеликий пан-пройдешся. Як всюди заборонили паркову для авто,то ніхто про стоянки не безпокоїться.
анонім до джека до Джек Показати IP 3 Лютого 2016 20:57
а чого машиною їздити, повітря забруднювати? ти теж невеликий пан, отож і ходи. і буде корисно для здоровья.
Анонім до Анонім Показати IP 3 Лютого 2016 19:05
Від Електротермометрії до Львівської кусок дороги менше кілометра і на ньому є дві зупинки. http://i.imgur.com/bMfzgsY.jpg
Анонім Показати IP 3 Лютого 2016 21:08
От смішні. То навіщо взагалі ті зупинки? На одній кінцевій зайшов на іншій кінцевій вийшов. От біля "Зміни" зупинка, а інша за 30 метрів перед нею? Навіщо вона там? Бо стоїть магазин і його власнику як не стане там зупинки доведеться той магазин закрити.
Володимир Показати IP 4 Лютого 2016 09:13
Була дуже зручна зупинка по вул.Ковельській, біля аптеки №1(перед мостом) напроти електротермії. Зараз з ранку люди, які живуть по вул.Шевченка, змушені бігти на зупинку напроти Пакко, коли поспішаєш на роботу, це дуже не зручно.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus