USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Комунальники Луцького району – серед боржників

7 Серпня 2008 16:23
Під час засідання тимчасової комісії з питань забезпечення своєчасної сплати податків, інших обов’язкових платежів, ефективного використання бюджетних коштів, дотримання законодавства про працю та погашення заборгованості із заробітної плати, коштів у Пенсійний фонд на підприємствах і в організаціях району було оприлюднено інформацію, що два підприємства Луцького району, що займаються ЖКГ, заборгували або заробітну плату, або виплати до Пенсійного фонду. Про це 7 серпня інформує репортер «Волинських Новин».
Так, на виробничо-комунальному підприємстві «Грань», що у селі Гірка Полонка Луцького району, є борг по заробітній платі працівників на загальну суму 8,2 тисячі гривень. Володимир Хилюк, теперішній директор цього підприємства, розповів натомість, що згадану заборгованість приховало у звітності попереднє керівництво.
За словами пана Хилюка, комунальні тарифи у Гіркій Полонці не змінювалися з 2005 року і наразі є найнижчими у районі й одними із найменших в області. Наразі  ж прозвучала пропозиція їх переглянути. Керівник ВКП «Грань» запевнив, що борг із заробітної плати вдасться погасити до кінця третього кварталу цього року.
У свою чергу ВУЖКГ Рокинь заборгувала близько 11 тисяч гривень Пенсійному фонду за останні два місяці. За словами керівника цього підприємства Володимира Куліша, основною причиною цього є величезна заборгованість жителів Рокинь за житлово-комунальні послуги, яка наразі становить 168 тисяч гривень.
«Більше так жити не можна. Такої заборгованості нема ніде», – бідкається керівник ВУЖКГ.  Насамперед проблема в тому, що навіть ті, хто має змогу, за комунпослуги не платять. За пропозицією членів комісії, варто переглянути договори про надання послуг, оскільки звернення до суду затягує справу в часі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus