USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Конгрес США розслідуватиме звинувачення Трампа на адресу Обами

5 Березня 2017 22:31
У Конгресі США відреагували на звернення Білого дому щодо розслідування діяльності адміністрації Барака Обами. Тим часом екс-директор Національної розвідки заперечив прослуховування офісу Трампа.

Про це повідомляє DW.

Комітет з розвідки палати представників Конгресу Сполучених Штатів Америки розслідуватиме закиди президента Дональда Трампа на адресу його попередника. Очільник Білого дому звинуватив Барака Обаму в організації прослуховування його офісу перед виборами.

"Комітет дослідить, чи вів уряд стеження за будь-якими представниками кампаній політичних партій", - заявив у неділю, 5 березня, голова комітету, республіканець Девін Нуньєс, цитує агенція AFP.

При цьому він не посилався безпосередньо на відповідні заяви адміністрації президента. Нуньєс зазначив, що розслідування включає "реакцію уряду США у відповідь на дії агентів російської розвідки під час президентської кампанії".

Сенатор-республіканець Том Коттон, представник комітету Сенату з розвідки, зазначив, що конгресмени "слідуватимуть за фактами, куди б ті не вели", повідомляє агентство AP.

Тим часом директор Національної розвідки за президента Обами Джеймс Клеппер в ефірі телеканалу NBC заперечив існування таємного судового ордеру на прослуховування офісу Трампа. Він підкреслив, що якби відповідний документ існував, він би про це знав. "Прослуховування президента (...) або ж на той час кандидата чи його кампанії не було", - наголосив Клеппер.

Раніше у Обами також відкинули звинувачення з Білого дому.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus