USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Рішення РНБО щодо миротворців на Донбасі введено в дію

2 Березня 2015 13:31
Рішення Ради національної безпеки і оборони про звернення до міжнародних організацій про введення на Донбас миротворчого контингенту ввів у дію Президент України Петро Порошенко. Відповідний указ № 116/2015 оприлюднений на сайті Глави держави і набирає чинності з дня його опублікування.

«Відповідно до статті 107 Конституції України постановляю ввести в дію рішення Ради національної безпеки і оборони України від 18 лютого 2015 року "Про звернення до Організації Об'єднаних Націй і Європейського Союзу щодо розгортання на території України міжнародної операції з підтримання миру і безпеки», - йдеться у тексті указу

У документі наголошується, що контроль за виконанням рішення РНБО покладається на Секретаря РНБО України.

Як відомо, РНБО 18 лютого прийняло рішення звернутися в ООН та ЄС щодо розгортання місії миротворців на лінії зіткнення з бойовиками та на ділянці українського кордону з Росією, які Київ не контролює.

Своєю чергою, "голова народної ради" "ДНР" Андрій Пургін вважає питання розміщення миротворців в Донбасі передчасним. Однак відзначає, якщо постане таке питання, то миротворці мають бути з Росії.

Постійний представник РФ в ООН Віталій Чуркін запевняє, що заяви про запрошення на схід України міжнародних миротворців ставлять під сумнів намір української влади виконувати мінські домовленості.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 2 Березня 2015 16:15
коментар було видалено
вв до Анонім Показати IP 2 Березня 2015 16:33
сильно умний? а днр танки від маріуполя коли відведе?
Анонім до вв Показати IP 2 Березня 2015 16:44
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus