USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Конопля на подвірʼя «насіялась сама»?

25 Травня 2012 13:17
Майже 250 кущів коноплі виявили правоохоронці на подвірʼї лучанина. Господар каже, що стосунку до плантації не має ‒ «трава» насіялась сама.
Про це повідомляють у СЗГ УМВС у Волинській області.
243 кущі коноплі виявили правоохоронці на приватному подвір’ї 29-річного мешканця обласного центру. Коноплю міліціонери побачили з вулиці.
Як повідомив начальник відділу дільничних інспекторів міліції Луцького МВ УМВС України у Волинській області Степан Свинарчук, усі кущі виявилися самосівом.
Річ у тім, що господар саме зводить будинок на цій ділянці. Тож із цією метою привіз на подвір’я кілька машин ґрунту. Якраз у польовій землі і було насіння нарковмісних рослин.
Зі слів господаря, зважаючи на те, що в новобудові ще ніхто не живе, благоустрою на території він не робив. У результаті «наводити лад» на подвір’ї йому допомогли міліціонери.
До речі, чоловік у минулому не судимий, тож зараз його відпустили додому. Увесь вилучений конопляний урожай направили на дослідження в НДЕКЦ при УМВС.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ахванасій Показати IP 26 Травня 2012 11:43
Увєрєн , цей лучанин ---- канановіч!!!Звідки ще йому поповнить камсамольську касу ? щоб знову обжирать вєтєранов нада целий год ще ждать дєнь пабєди!
Хатуль Мадан Показати IP 26 Травня 2012 12:38
Ето сєкрєтний план Путіна!!!111

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus