USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Чоловік, який у Ківерцях кинув на приватне подвір’я «коктейлі Молотова», відбувся штрафом у 17 тисяч

13 Січня 2024 19:54
Хуліган, який у Ківерцях на одне з приватних обійсть без причини кинув дві пляшки із запальною сумішшю, відбувся лише штрафом. На щастя, тоді ніхто не постраждав.

Як стало відомо із вироку Ківерцівського районного суду, інцидент стався торік 20 серпня близько 21 години на вулиці 8 Березня.

Денис С. у нетверезому стані, маючи при собі два «коктейлі Молотова», без причини кинув одну пляшку, не підпалюючи тканину, у вхідні ворота, а іншу, підпаливши, кинув на подвір’я обійстя. Внаслідок цього загорілась трава.

Читати ще: На Волині судили солдата, який біля розважального закладу забив до смерті військового

«Вказані дії супроводжувалися особливою зухвалістю, оскільки призвели до виникнення полум’я на території подвір’я, загоряння та пошкодження трав’яного покриву, внаслідок чого, своєю чергою, було створено загрозу життю та здоров’ю мешканців будинку, викликало побоювання у жителів сусідніх будинків у зв’язку з дією воєнного стану та невідомою причиною загоряння. Цим було порушено громадський спокій та нормальний відпочинок постраждалого та ще двох осіб, які в цей момент перебували за вищевказаною адресою», – вказується у вироку суду.
Обвинувачений у суді визнав свою вину та щиро розкаявся.

Постраждалий, своє чергою, зазначив, що претензій до обвинуваченого немає та просив його суворо не карати.

Суд визнав Дениса С. винним та призначив йому 17 тисяч гривень штрафу.

Олена БІДЗЮРА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus