USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Контрабанда нокаутувала митницю»: Зеленський розкритикував діяльність Нефьодова

4 Березня 2020 17:09
Президент України Володимир Зеленський поскаржився, що митниця під керівництвом Максима Нефьодова почала гірше працювати.

Про це він заявив під час виступу у Верховній Раді, пише ТСН.

«За два місяці нового року невиконання держбюджету майже 16 млрд гривень. Ми повинні казати правду: 13 із них – провал надходжень від митниці», – наголосив президент.

За словами глави держави, бізнес приречено сигналізує, що контрабанда повністю не зникла.

«Нам розповідали про рішучий та безкомпромісний бій з контрабандою, та наразі виглядає так, що контрабанда відправила митницю в нокаут. Це потрібно змінити, митниця повинна збирати не лайки у фейсбуці, а кошти у державну казну», – додав Зеленський.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
ВВ Показати IP 4 Березня 2020 17:21
Постав смотрящих на митницю, заплати їм по купі грошей, і вони землю гризти будуть щоб гроші йшли в бюджет. Гарна казка чи реалії нашої країни?)
Народна прокуратура Показати IP 4 Березня 2020 18:28
Про катастрофічну становище з наповненням бюджету внаслідок кадрових реформ Нефьодова чув від митників ще півроку тому. Вони попереджали, що безумне звільнення і перетасування кадрів призведе до діри в бюджеті, але всі захоплено кричали, які молодці нові урядовці. Пригадайте гнівні виступи Президента на Закарпатті і Буковині. Багато грамотних митників, яких оголосили ворогами народу, плюнули і звільнились. Не цінували тих, хто забезпечував надходження до бюджету і, відповідно, можливість соціальних і пенсійних виплат
Ннн Показати IP 4 Березня 2020 21:47
Хто їздить за кордон,знає-нічого не змінилось,геть Нефьодова!!!!
Все не так. Показати IP 4 Березня 2020 21:52
Коли людям давали возити контрабанду, запчастини, продукти, одяг, файкі... то люди ділились і частина поділеного їхала в чемоданах на Київ , а там ще кілька раз ділилось і щось залишалось в бюджет... а зара митниця стоїть так як везти без такси не вигідно а возять тільки свої прибліжонні які взагалі не діляться... ну якось так воно наче)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus