USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

«Контрабандисту в погонах» «світить» 12 років

10 Листопада 2011 16:37
Начальнику відділу по боротьбі з корупцією УБОЗу УМВС у Волинській області Руслану Карпу інкримінують контрабанду та зловживання владою або службовим становищем.
Про це 10 листопада під час брифінгу розповів заступник обласного прокурора Сергій Масалов.
За його словами, в жовтні управління СБУ у Волинській області порушило кримінальну справу за фактом замаху на контрабандне провезення через митний кордон України партії цигарок білоруського виробництва.
«Чотири громадяни України намагалися переправити в Польщу для продажу. Слідчий встановив, що організатором був Руслан Карп. Йому загрожує ув’язнення терміном на 12 років. Його співучасники – мешканці Любомльського та Володимир-Волинського районів», – повідомив прокурор.
Він підтвердив, що Карпа звільнили з займаної посади.
«На роботу він не ходить. Зараз він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Луцький міськрайонний суд розглядає подання про обрання запобіжного заходу – утримання під вартою, сьогодні-завтра буле відоме рішення», – повідомив Масалов.
Прокурор впевнений, що за місяць справу завершать. «За два тижні получите нову інформацію. Зараз збираються покази. Показів поки що не дає тільки Карп. Він сам так каже: «поки що», - зауважив він.
Зі слів Масалова, це був одиничний факт незаконної діяльності Карпа. «Але слідство працює. Що буде те буде. Слідство працює в ширину, висоту і глибину», – підсумував правоохоронець.
Насамкінець він розповів про обсяг контрабанди: «Затриманий намагався переправити приблизно 160-170 ящиків, які вартують понад 450 тисяч гривень. Там працює експертна група, яка все точно оцінить».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Р1 Показати IP 10 Листопада 2011 16:42
"Зі слів Масалова, це був одиничний факт незаконної діяльності..." Ги-ги
ЗМІ Показати IP 10 Листопада 2011 16:52
Шановний (а) автор (ка) інформації! Прокурор ніколи не був правоохоронцем. Прокурор - державний звинувач. На суді прокурор виступає звинувачувачем від держави, звинувачує підсудного і вступає в правову полеміку з правоохоронцем адвокатом. Назвати працівника прокуратури правоохоронцем, це як би монаха назвати балетмейстром.
Анатолій Котлюк Показати IP 10 Листопада 2011 16:56
Закон України "Про держав­ний захист працівників суду та правоохоронних органів" Стаття 2. Основні поняття У цьому Законі вживаються такі поняття: 1. Правоохоронні органи - органи прокуратури, внутрішніх справ, служби безпеки, Військової служби правопорядку у Збройних Силах України, митні органи ______________________________ "Учітє матчасть", шановні Пітросяни
До ЗМІ Показати IP 10 Листопада 2011 17:15
По-перше: не державний звинувач, а державний обвинувач. Державний обвинувач - це посадова особа органів прокуратури, яка підтримує державне обвинувачення у кримінальному судочинстві (ст. 121 Конституції України).Підтримання у суді державного обвинувачення - це одна із функцій органів прокуратури. По-друге: пан (і) ЗМІ, якщо Ваш інтелект нижче плінтуса - це Ваша проблема, а не журналіста, з цієї підстави не варто обливати брудом нормального журналіста.
qwerty Показати IP 10 Листопада 2011 17:16
ну і дитя... іди ще в носі поколупайся!
rgd Показати IP 10 Листопада 2011 18:00
Насамкінець він розповів про обсяг контрабанди: «Затриманий намагався переправити приблизно 160-170 ящиків, які вартують понад 450 тисяч гривень. Там працює експертна група, яка все точно оцінить». Самий дійсно чесний прокурор(їздить на дешевому жигулі 3-ї моделі,які купив на відкладені гроші з заробітної плати недоїдаючи та купуючи одяг в магазинах секонд-хенду,який ніколи невзяв ніоднієї копійочки,ніодного ящичка, він навіть незнає скільки той невдаха переправляв,тому що він всеодно посадить цього негідника, якщо хватить суми на конробас то 150,якщо ні то 180,таким що кидають ті цигарки потрібно давати пожиттєве або розстріл,через них чесний прокурор неможе собі придбати наприклад новеньку іномарку,наприклад якийсь джип, хіба прокурори незаслуговують щоб іздити на джипах?
БОРСУК Показати IP 11 Листопада 2011 12:25
Цікаво. а чого вже вартість складає лише 450 тис. грн., для криміналу потрібно 470 500 грн., невже "порішали" на адмінку?
Петя Показати IP 16 Листопада 2011 20:01
Сьогодні Карпа Р.П. Закрили на 2 місяці в СІЗО
ТТ для rgd Показати IP 26 Листопада 2011 10:08
совсем чьорний машина с госномером АС77..А..-чиї номерки свытяться быля осередку справедливосты, хто зна? можливо є інформація як остаточно вирішився наїзд масалова в маяках на громадянку жіночої статі, можливо є схема як з винуватого перетворитися на терпилу....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus