USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Контрольовані сепаратистами райони Донбасу за борги відключатимуть від газу

18 Вересня 2014 08:16
Райони Донбасу, які наразі контролюють сепаратисти, для отримання тепла і газу в осінньо-зимовий період мають розраховуватися за спожиті енергоресурси. Про це повідомив міністр енергетики та вугільної промисловості Юрій Продан, - інформує "Радіо Свобода".

«Нині на всій території України, зокрема на території, де точаться бої, діють закони України, зокрема, щодо розрахунків за тепло і газ. Якщо не буде відповідних розрахунків за газ, звісно, будуть відключення, тому необхідно шукати гроші. Якщо місцева влада хоче вважати себе місцевою владою, вона має налагодити опалювальний сезон і відповідним чином здійснювати розрахунки», – заявляє Продан.

16 вересня Верховна Рада ухвалила закони «Про особливий порядок місцевого самоврядування в окремих районах Донецької та Луганської областей» і «Про недопущення переслідування і покарання осіб-учасників подій на території Донецької та Луганської областей».

Закон про «особливий статус» окремих районів на Донбасі передбачає особливий порядок самоврядування в окремих районах Донецької та Луганської областей терміном на три роки, а також проведення позачергових місцевих виборів у цих регіонах 7 грудня цього року.

Критики заявляють, що такі дії грають на руку Росії і сепаратистам. Це, на їхню думку, ставить Україну під загрозу систематичного тиску Москви.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
віктор Показати IP 18 Вересня 2014 09:18
давно пора...їм росія платить хай їх і танцює
вм до віктор Показати IP 18 Вересня 2014 09:35
нормальним людям ми допоможемо а російські фашисти можуть на своїх гумконвойних машина додому їхати
волиняка до вм Показати IP 18 Вересня 2014 10:07
ой довго ще нам доведеться воювати з російськими фашистами...путін ще не одну тисячу своїх вояк покладе на нашій землі
віктор до волиняка Показати IP 18 Вересня 2014 10:09
а може і ні...в росії почались внутрішні розбірки...там вже гризуться як павуки в банці...он путін навіть в свого друга євтушенкова контроль над енергоресурсами забирає...певно путіна припекло
вм до віктор Показати IP 18 Вересня 2014 12:04
шкода росіян...вони такі затуркані...але повірте вони прозріють як прозріли гомосовєтікус...частину народу можна дурити довго але не можна довго дурити весь народ...
Тарас Чурило Показати IP 18 Вересня 2014 09:19
Це вже взагалі в ніякі рамки не лізе, а люди що там проживають в чому винні, про їх вони подумали? Так зробіть так щоб ця територія не контролювалась бойовиками. Чим люди там платити мають? Це свідоме злиття Донбасу.
макеевчанин до Тарас Чурило Показати IP 18 Вересня 2014 09:31
о людях всей страны кроме киева и днепра уже давно никто не думает, а о нас так и не думали , ничего ,главное что-б война поскорей закончилась,а там проживем как нибудь, уголь есть дрова найдем
Дончанин до макеевчанин Показати IP 18 Вересня 2014 11:25
Да успокойся. Петю уже ВСЕ слили, кроме Обамки. Газ мы будем получать с России по собственной трубе, а они будут у нас покупать по мировым ценам и уголь и электроэнергию, я уже не говорю о металле.
макеевчанин до Дончанин Показати IP 18 Вересня 2014 12:01
я думаю одной дружбы будет мало для того чтоб получать газ из россии,а металла в украине своего хватит,единственное это уголь но и он выше мировых цен,думаю что вся возня у нас для того чтоб убрать всех буйных , а потом еще 23 года грабить народ спокойно . финита бля комедия
Дончанин до макеевчанин Показати IP 18 Вересня 2014 12:10
Донбасский уголь палить в топках - это обогреваться ассигнациями. А вот по поводу "убрать буйных" - этим сейчас занимается Порошенко, а у нас, выдам "меленькую" тайну, - идет война между США и Китаем за мировое господство. Китай без России не сможет победить США. Вот они вместе и противостоят попыткам пиндосов оседлать весь мир. Между прочим, если мы и проиграем, то только сговору олигархов, в том числе и российских. Поэтому война у нас идет также и олигархами как украинскими, так и российскими.
макеевчанин до Дончанин Показати IP 18 Вересня 2014 12:21
мы не выиграем и не проиграем ,мы лишь пешки,а ими часто жертвуют ((
Олександр до Тарас Чурило Показати IP 18 Вересня 2014 11:48
Іноді ви дійсно кажете правельні речі, Тарасе. Як воювати там, то там наша Україна, відстоюємо рідну землю...
до дончанин Показати IP 18 Вересня 2014 11:53
ух, насмешил. что у вас своё? вам даже мысли и те в голову влаживают.
Дончанин до до дончанин Показати IP 18 Вересня 2014 12:02
коментар було видалено
макеевчанин до до дончанин Показати IP 18 Вересня 2014 12:14
я думаю вы не правы насчет мыслей,дело в том что у нас с вами одни и те-же источники информации,укр тв ,интернет, просто мы смотрим на них с противоположных сторон,поэтому по разному трактуем . да и насчет "все есть" ни у вас ни у нас ничего нет кроме оков . помните как фильме " это его зуб" ? )))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus