USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

Концерт Ірини Федишин зібрав у Луцьку аншлаг

1 Листопада 2016 15:26
В останній вечір жовтня Відома українська співачка й автор пісень Ірина Федишин завітала зі своїм шоу «Лише у нас на Україні» до Луцька, - повідомляє Таблоїд Волині.

В її концертній програмі органічно переплетено як народні, так і естрадні твори, подекуди в музичному аранжуванні всесвітньо відомих ритмів і мелодій.

«Це – моя земля», – ствердила вона піснею на початку дійства, і їй почали підспівувати не тільки дорослі, а й малеча.

На підтвердження цього пролунали як українські народні, так і авторські пісні виконавиці: «При долині кущ калини», «Чом ти не прийшов», «Несе Галя воду», «Тук-тук…», «Твій ангел», «Чужі уста», «Як я тебе люблю», «Квітка», «Гітара», «Долоньки», «Чорні очка, як терен», «Лише у нас на Україні»… А танцювальний супровід цих творів забезпечили учасники шоу-балетів «X-Dance» та «Его».
Продюсер і чоловік співачки Віталій Човник того вечора не тільки слідкував за якістю звуку, але й сам вийшов до глядачів у якості гумориста. Нагадав їм і про серйозне: за 12 років артистка дала 1000 концертів, зберігаючи вірність україномовному репертуару.

Творча львів’янка, звертаючись до волинської публіки між виступами, не оминула увагою й війни в Україні. Вона зауважила, що знає про те, що в залі знаходяться наші захисники. Їм вона і подякувала та присвятила свій твір «Прошу в неба».
Попри те, що в залі драмтеатру було чимало чоловіків, і сукні Ірини в різних частинах виступу ставали все коротшими, але квіти співачці дарували жінки й діти. Принагідно й фотографувалися з нею одразу ж на сцені.
Коли ж пішла до глядачів, її одразу ж обступила дітвора. Для найактивніших слухачів вона підготувала в подарунок свій диск і футболку, розміром L, якою експромтом «влучила» у одного з прихильників.

У першій частині концерту Ірина Федишин нагадувала білу лебідку поміж рожевих вітрил надії та віри в те, що наша пісня не загубиться серед російськомовної попси, яку активно продукують сьогодні «українські» виконавці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
rock Показати IP 1 Листопада 2016 15:53
Папік мільйонер забаганки доці фінансує хе-хе! :)
ВВВ до rock Показати IP 1 Листопада 2016 16:13
ага, он повний зал слухачів купив
Слухачка Показати IP 1 Листопада 2016 16:24
Концерт був на надзвичайно низькому рівні, в ноти не попадала, звук поганий, шоу балет сільського клубу, але та публіка,яка зібралась, здається, лише такий рівень і потребувала. Дійсно аншлаг, а останні 30 хв концерту перетворились на суцільний бардак. Шкода...
Торі до Слухачка Показати IP 7 Листопада 2016 16:44
Свиня завжди болото знайде....
лучанка Показати IP 1 Листопада 2016 19:39
концерт був неймовірний, позитивні емоції зашкалювали, гарний голос, танці і українські пісні!
Погляд зі сторони Показати IP 7 Січня 2017 16:10
Смішний народ...думаете що тато всім глядачам купив квитки)))-близьким людям може і купив, та є купа нороду які люблять ІРИНУ Федишин і самі купують квитки..Критикувати завжди легко, зробіть краще

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus