USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Концерт на «Авангарді»: дощ не зашкодив луцьким меломанам

6 Вересня 2015 13:25
На честь офіційного відкриття легкоатлетичного комплексу на стадіоні «Авангард» відбувся концерт за участю відомих українських гуртів. Так, 5 вересня лучани мали змогу насолодитися виступами відомих гуртів - «Піккардійська терція», «Антитіла» та «ТНМК».

Незважаючи на несприятливі погодні умови, найбільш затяті меломани таки залишились підтримати улюблені гурти. З парасольками та у дощовиках вони хвацько підтанцьовували у такт музики.
Концертну програму відкрила талановита луцька співачка Галина Конах.
Опісля «естафету» продовжили музиканти із української акапельної формації «Піккардійська терція».

Нагадаємо, перед концертом ведучі зі сцени привітали присутніх та попросили встати, щоб вшанувати хвилиною мовчання загиблих на сході воїнів України. Тоді ж «Піккардійська Терція» виконала пісню-реквієм «Пливе кача по Тисині...».
Засновник Фонду «Новий Луцьк» Ігор Палиця розповів, що після пісні «Пливе кача» його завжди переповнюють емоції, адже, з його слів, ця сумна композиція - про наших полеглих Героїв. Так, трохи більше року тому почали гинути перші волиняни, багато - в «іловайському котлі», про який до сьогодні ніхто не говорить, чому він виник і хто в цьому винен.

Надзвичано чуйним і водночас драйвовим був виступ українського рок-поп гурту «Антитіла».


І, насамкінець, як десерт для любителів «поласувати» якісною вітчизняною музикою, на сцену вийшли хіп-хопери із гурту «Танок на Майдані Конґо» («ТНМК»).
Вокалісти музичної формації Фоззі та Фагот не скупились на спілкування із глядачами та залюбки загравали з ними. Так, наприкінці виступу вони запросили на сцену одну із фанаток і запропонували їй «зіграти спільну ноту» разом із музикантами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Бачу Показати IP 6 Вересня 2015 22:11
Народу прям битком забито , судячи по фото.
Анонім до Бачу Показати IP 7 Вересня 2015 09:44
Ну скільки вже було.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus