USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Концерт Олексія Кузнєцова в Луцьку скасували

27 Жовтня 2015 18:50
Всеукраїнський концертний тур переможця першого сезону української версії всесвітньо відомого вокального талант-шоу «Х-фактор», лірико-драматичного тенора Олексія Кузнєцова, скасували. Відповідно скасували також його концерт у Луцьку, який мав відбутись в рамках цього туру.

Про це співак повідомив на особистих сторінках у соціальних мережах «ВКонтакте» та «Facebook», а також на персональному сайті.

Інформацію про скасування туру та відміну всіх концертів, зокрема в Луцьку, також підтвердив артист Державного Академічного Естрадно-Симфонічного Оркестру України, який мав акомпанувати співаку, лучанин Ілля Сметанін.

Зі слів самого Олексія, причина скасування концертного туру йому невідома. «Всі подальші запитання щодо причини відміни або переносу концертного туру прошу адресувати безпосередньо продюсерам компанії «Альянс-Шатро»» - зазначив співак у своєму зверненні до шанувальників. Також у своєму зверненні Олексій попросив вибачення в шанувальників і при цьому наголосив, що не має можливості вплинути на це рішення організаторів концертного туру.
Раніше інформаційне агентство «Волинські Новини» повідомляло про концерт Олексія Кузнєцова, який мав відбутись у Луцьку на сцені Волинського академічного обласного українського музично-драматичного театру імені Тараса Шевченка 2-го грудня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Бень Показати IP 27 Жовтня 2015 19:21
Невелика втрата для волинськоъ інтелігєнціъ
Зайчик Показати IP 27 Жовтня 2015 20:27
Видно квитки розмели вщент))))))
Лесь Показати IP 28 Жовтня 2015 07:40
Рекламний трюк! Вигадають же ж таке?!
Андрій Показати IP 30 Жовтня 2015 00:22
А хто такий Алєксєй Кузнєцов? Чи буде концерт чи відмінять якось так всеодно. :)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus