USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Концертний зал у луцькій музичній школі відремонтують за 3,7 млн

19 Червня 2018 17:15
Капітальний ремонт приміщення концертного залу Луцької музичної школи № 1 імені Фридерика Шопена, що на вулиці Кривий вал, 13, обійдеться у 3,656753 мільйона гривень.

Про початок тендерних процедур для визначення підрядника, що здійснюватиме ремонтні роботи, управління капітального будівництва Луцької міської ради повідомило 18 червня через систему електронних закупівель. Пропозиції прийматимуть до 4 липня. Аукціон, своєю чергою, має розпочатися 5 липня.

Передбачено, що капітальний ремонт залу триватиме з 18 липня до 21 вересня цього року. Йдеться про облаштування сцени, встановлення нових стільців, реконструкцію систем опалення, освітлення, проведення нової протипожежної сигналізації тощо.

Гарантійний термін експлуатації об’єкта після закінчення ремонтних робіт становитиме 5 років.

Нагадаємо, загалом на розробку проектно-кошторисної документації, ремонт і закупівлю меблів, техніки для музичної школи з міського бюджету було виділено 4,5 мільйона гривень. Так, концертний зал закладу деякий час практично не використовували, адже він знаходиться в незадовільному стані.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Леонід Показати IP 19 Червня 2018 18:12
Це та школа,яку приватизував Кривицький?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus