USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Континіум» заявляє про будівництво підземного переходу в Луцьку

13 Листопада 2014 10:19
Розпочати будівництво підземного переходу в Луцьку обіцяють вже наступного 2015-го року. Він має з’явитися по проспекту Соборності між торгово-розважальним комплексом «ПортCity» і Завокзальним ринком.

Про це повідомили в день депутата Луцькради вчора, 12-го листопада, коли обранці громади оцінювали, як дорожники виконали роботи.

Так, розповідаючи про капітальний ремонт проспекту Соборності, секретар Луцької міської ради Сергій Григоренко повідомив, що дорогу не будуть робити до мосту по проспекту Перемоги, адже наступного року її розриють.

«До мосту ми не будемо продовжувати ремонтні роботи, бо є заява від групи «Континіум», що наступного року вони розпочнуть підземні роботи щодо переходу по проспекту Соборності. Такі наміри вони озвучили, тим паче, що це - їх зобов’язання», - наголосив Григоренко.

Зауважимо, що разом із закінченням будівництва ТРК «ПортCity» мав би з’явитися підземний перехід. Втім, розважальний центр відкрили цього року, а підземного переходу лучани й досі не бачать, навіть натяків на його будівництво.

Чималу земельну ділянку на вулиці Сухомлинського - 2,4 гектара, міська рада надала для будівництва торгово-розважального комплексу. Ще раніше, один з акціонерів комплексу – народний депутат Ігор Єремеєв пообіцяв: паралельно із будівництвом комплексу триватиме зведення підземного переходу. «І він буде точно збудований. З точки зору акціонерів «ПортCity» це - точно не проблема», - зазначив він.

А нещодавно була ще одна заява, що довгоочікуваний підземний перехід по проспекту Соборності з’явиться лише після будівництва торгово-розважального офісного центру на вулиці В’ячеслава Чорновола.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Андрій Показати IP 13 Листопада 2014 10:35
Тільки почав читати, подумав, що знову їм щось потрібне, тому такі добрі. Останній абзац це підтвердив.
лучани Показати IP 13 Листопада 2014 10:38
Ще торгових будок наставлять .
мер Показати IP 13 Листопада 2014 11:09
То хай міська рада зробить дорогу на другій стороні за ті гроші що остались, всерівно пропадуть
Луцьк Показати IP 13 Листопада 2014 11:20
А чому не можна спочатку для безпеки людей побудувати перехід, а вже потім оті офісні приміщення??? Тих офісних приміщень по місту досхочу - підприємців стільки немає. Дрібні підприємці складають свої повноваження, адже банкрутують. А крупні підприємці давно мають свої власні офіси. Єремєєв вміє тільки гучно і красномовно обіцяти, а от виконує обіцянки лише ті, які йому вигідні і затрати на які можна потім буде фінансово повернути з держбюджету. Забув Єремєєв як його родина свого часу на приватизації державного майна нажила собі великих статків... І річ не в заздрощах, просто не потрібно обіцяти того, що навіть виконувати не намагався. Люди і так не знають кому вже вірити, а їх далі отак безсовісно дурять байками про добробут.
Семен Показати IP 13 Листопада 2014 12:21
А если базар сбанкротует, ведь в европу ж идем, то кто там ходить то будет?
Єрем Показати IP 13 Листопада 2014 15:11
Я наробив стільки біди для України, що ви собі навіть не уявляєте! Я олігарх, який підтримує корупцію на всіх гілках влади. Я довів до зубожіння в 90-х аграрний сектор Волині і сусідніх областей. І в депутати я йду, щоб відбити нал, який потратив на вибори. На сьогодні я контролюю багато падаткових служб, прокуратур, міліції, судів, мерів - звичайно роблю їм різні блага, а вони тупі не мають совісті, не розуміють що це все потрібно відпрацювати . Ви запитаєте для чого це все, а тому що я нікого не боюсь, бо пережив багато президентів. І ще, ви не знаєте, я вже приватизував комуналку Луцька і не заплатив в бюджет ні копійки.
Єрем Показати IP 13 Листопада 2014 22:22
І мій друг Романюк Микола в усьому мені помагає! Настояща криша!
Анонім Показати IP 19 Листопада 2014 15:58
прокуратура наїхала за невиконання договору от і зачесався
Опанас Показати IP 20 Листопада 2014 11:46
Неужели в самом деле?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus