USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

ЖКГ Луцька звітує про відремонтовані дороги

12 Листопада 2014 18:30
Дорожники «закатують» в дороги мільйони, допоки дозволяє погода. Так, департамент ЖКГ Луцька показав, де робота кипить і де дороги зробили з гарантією.

У день депутата Луцькради сьогодні, 12-го листопада, обранці громади оцінювали, як дорожники виконали роботи. Першим об’єктом став проспект Соборності, де вартість робіт становить – 5.5 мільйона гривень.

Зі слів директора департаменту житлово-комунального господарства Луцької міської ради Івана Кубіцького, почали робити саме цю вулицю, бо стан її був критичний і дорожнє покриття не «пережило б» зиму.
Генпідрядник робіт – ТзОВ «Луцькавтодор-Сервіс». На сьогодні виконано робіт на 4 мільйони 420,877 тисячі гривень загальною площею – 10 902 квадратних метри.

Зауважимо, що майже мільйон гривень - субвенція з обласного бюджету.

«Ми вже дійшли до ресторану «Княжий двір», робили лише праву сторону, яка йде вздовж Північного ринку. Крім того, зробили розв’язку на перехресті і перенесли пішохідний перехід, бо він був небезпечним. Зараз завершуємо розробку проекту на іншу частину дороги, аби наступного року провести тендер і доробити проспект Соборності до мосту на Перемоги», - розповів Іван Кубіцький.
Наступний об’єкт – прибудинкова територія, яка межує з будинками 9, 11, 13, 13а, 13б, 13в на вулиці Шота Руставелі.

Генпідрядник той самий – ТзОВ «Луцькавтодор-Сервіс». Загальна вартість робіт становить – 2 415,727 тисячі гривень. За ці кошти влаштовано асфальтобетонного покриття на проїзній частині та тротуарах площею – 6985 квадратних метри, встановлено 21 опору та 44 світильники зовнішнього освітлення, капітально відремонтовано спортивний майданчик, встановлено подвійну гойдалку, пісочницю велику зі столиком та гойдалку-балансир, ігровий комплекс «Універсал».
Активно роботи тривають на вулиці Гетьмана Дорошенка. Тут мають зробити зливову каналізацію і дорогу.

«Того року цю вулиця затоплювало повністю, людям було чимало лиха. Проблема тут в тому, що немає природнього спуску, тому для зливової ми ставимо насосну станцію», - розповідає Кубіцький.

На ці роботи передбачено з місцевого бюджету на капітальний ремонт мережі зливової каналізації – 1.141 мілйьона гривень і на капітальний ремонт дорожнього покриття – 1.04 мільйона гривень.
Благоустрій площі біля Луцького центру первинної медико-санітарної допомоги №2 коштує 550 тисяч гривень.

«Пояснень чому ми взялися за цей об’єкт особливих не потрібно, адже більшість людей, які сюди ходять – старші. А ми робимо нормальну пішохідну доріжку, щоб люди йшли і не ламали ноги, бо попередній її стан жодної критики не витримував», - каже директор департаменту житлово-комунального господарства Луцької міської ради Іван Кубіцький.
Будівництво світлофорного об’єкта на перехресті вулиць Шевченка та Чернишевського цього року уже зробили. Кажуть, що днями запрацюють світлофори. Генеральним підрядником був КП «Луцьксвітло». Вартість робіт – 370 тисяч гривень.
Наступний об’єкт депутатських оглядин - вулиця Чернишевського, де здійснили капітальний ремонт. Генеральний підрядник - ТзОВ «Луцьк ДПМК», вартість робіт 2.847 мільйона гривень (1.7 мільйона - державна субвенція). За ці кошти влаштували асфальтобетонне покриття площею 12 324 квадратних метри.
Ще один об’єкт, що потрапив у поле зору депутатів Луцькеої міськради, – вулиця Гнідавська, де відбувається капітальний ремонт. Тут генеральний підрядник ТзОВ «Луцькавтодор-Сервіс». Всього передбачено коштів – 4.736 мільйона гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
Андрій Показати IP 12 Листопада 2014 19:15
За проспект Соборності респект! Не очікував в цьому році...
Павло до Андрій Показати IP 12 Листопада 2014 21:45
Та який "респект" ! По тій частині найгірший стан проспекту саме від Княжого Двору до перехрестя з вул.Чорновола(суджу як водій). А те як вони в районі с-м Салют познімали тротуарну плитку і її не повкладали назад(біля проїжджої частини), або як чудово зробили дірки, коли встановлювали новий бордюрний камінь на зупинці біля Гостинця, що можна ноги поламати, то це Кубіцький з депутатами не подивились, а насправді по таким деталям судять про якість робіт. Але в нас, як завжди "показуха" на першому плані. Аплодисменти! Завіса! З титрів капа кров!
Анонім до Павло Показати IP 12 Листопада 2014 22:01
нема шо по салютах швендяти! Який гостинець, як пише: "робили лише праву сторону"? Аби понити...
Павло до Анонім Показати IP 12 Листопада 2014 22:23
Приношу уточнення для тих хто не ниє, а просто лиже "гузло" всім при кориті, зупинка громадського транспорту "Палац урочистих подій"
Роман до Павло Показати IP 13 Листопада 2014 11:48
Я не експерт, але тобі баране доведеться зрозуміти, що асфальтове полотно стелять суцільно, щоб воно довше прослужило...Чи один схотів, все кинули, пропустили частину і почали далі. Сам їжджу в сторону Чорновола і гадаю, що краще потерпіти щоб поклали поступово полотно ніж наробили фігні- бо так баран судить, як водій.
Павло до Роман Показати IP 13 Листопада 2014 16:53
ОТ почитав твою цю нікчемну писанину і зрозумів, що ти далеко не експерт і не просто баран ти напищений КОГУТ, який не читає коментар повністю а просто смердить. В жодному разі я не писав, що потрібно було робити, шматками, а писав про те що під-час даного ремонту були пошкоджені тротуари і дані пошкодження не були виправлені(ну але тобі певно на це байдуже бо ти в нас "пташка" то літаєш). Виходить так, що одне ремонтують, а інше ламають. Далі для твого розуміння чому, як казав про відрізок до перехрестя вул.Чорновола, тому що наш мер Романюк під-час попередньої такої ж "інспекції" сказав, що в цьому році(2014) буде відремонтовано даний участок саме до вказаної розв язки. А тепер пан Кубіцький каже, що вони тільки завершують проектну документацію на реконструкцію від р-н Княжий двір до мосту на Перемоги, відповідно подальший ремонт зупинили і перенесли на 2015 рік. А взагалі мені прикро, що в нашій країні і особливо в нашому місті мешкають такі байдужі люди, які чи то через свою тупість чи ще через щось не хочуть помічати очевидні речі, якщо там був асфальт чи бруківка і ви його пошкодили то потрібно відремонтувати. А то виходить так що коли ти в себе в будинку замінюєш ламінат при тому, що плінтуси в тебе хороші і їх просто потрібно зняти і ти замінювати їх не збираєшся. До тебе приходить чудо працівник який просто все виламує бо йому так простіше і після цього каже тобі або купуйте нові або хай так і буде. Ось тоді б я подивився б на вашу реакцію. Проте це ж не ваше тому все ОК. Ламайте люди ноги, бо на дорозі новий асфальт ...............
Роман. до Павло Показати IP 14 Листопада 2014 08:34
Я б Вас послав, та бачу Ви звідти
Анонім Показати IP 12 Листопада 2014 19:18
Молодцi автодоровцi! Так тримати! А ось кобаковське дпмк гонить справжню халтуру... Iм догана...
Анонім Показати IP 12 Листопада 2014 19:49
По збільшенню кількості ДТП побачимо якість!
123 Показати IP 12 Листопада 2014 23:53
про що звітуються?! скільки грошей закопали і хто нажився? одне понятно, все на откатах.... і коли люстрація буде для мера?!!!!!!!
99 Показати IP 13 Листопада 2014 08:00
А велодоріжки де ? Нам до Європи як до Місяця пішки
катя Показати IP 13 Листопада 2014 10:23
лддж
Я Показати IP 13 Листопада 2014 10:37
А як з прибудинковою територією, Соборності,13 і Молоді,23, вже декілька років вносять в план капітального ремонту

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus