USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку розказали, як подолати терористів

12 Червня 2014 13:44
Північноатлантичний альянс допоможе подолати теротистів, але треба запровадити військовий стан. Про це заявив керівник Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою Павло Боснюк на засіданні «Політичного кафе» у Луцьку. Про це повідомляє прес-служба організаторів.

Про політичну освіту, обізнаність молоді у геополітичних справах та обороноздатність України говорили під час засідання «Політичного кафе», яке відбулося в кав’ярні «Druziforever» вчора, 11 червня.

Молоді люди та експерти поспілкувалися на тему обороноздатності, власне, про такий «військово-політичний» блок як НАТО.

ЗІ слів Павла Боснюка, він активно виступає за вступ України до НАТО, але наразі Північноатлантичний альянс може допомогти подолати терористів, лише, якщо Україна доведе, що може себе захистити.

“Допомагають лише тим, хто веде реальні дії, а в нас не війна, у нас АТО, і це обмежує силовиків. Для більш активних військових дій треба запровадити військовий стан”, – пояснив він.

Редактор Українського мілітарного порталу, своєю чергою, Тарас Чмут відзначив, що після Майдану та років “руйнування” Збройних сил Україна була неготова дати відсіч засиллю “зелених чоловічків” та проросійських бойовиків.

Варто зауважити, що експерти закликали підтримати вступ до НАТО, тим самим зберегти мир на території України у майбутньому. Проте молоді люди мали чимало гострих питань, щодо такої участі. Експерти не змогли відповісти чи, повернеться Крим у разі долучення до альянсу, чи будуть наші вояки вмирати за інші держави світу. Також цікавим моментом є фінансові внески, які Україна не може собі зараз дозволити. На думку громадських активістів населення має бути максимально поінформоване про НАТО, та усі ризики чи перспективи.

Довідково.

Політичне кафе – середовище для обговорення важливих, актуальних та гострих проблем суспільства, через призму політики. Відбувається у вигляді дебатів між запрошеними експертами, гостями та модераторами. Автори проекту: ВМГО «Батьківщина молода»

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
небайдужий Показати IP 12 Червня 2014 14:00
Про який вступ до НАТО може йти мова. В НАТО, як відомо, приймають країни, котрі не мають територіальних суперечностей з сусідами. А в нас частина території взагалі непідвладна українській владі(Крим), є певні територіальні неузгодження з Румунією, (Острів Зміїний, шель Чорного моря) і т.д.
Анонім до небайдужий Показати IP 12 Червня 2014 14:36
людей тримають за ідіотів...
Анонім Показати IP 12 Червня 2014 14:37
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus