USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

«Правозахисниця», яка закликає скасувати блокування ВК, агент ФСБ?

17 Травня 2017 18:18
Дослідник Human Rights Watch в Україні Таня Купер, яка виступає проти блокування російських ресурсів в Україні, і десятки її колег в правозахисних організаціях можуть бути агентами ФСБ, зазначив політичний оглядач Віталій Портніков, інформує Gordonua.com.

На його думку, до її закликів щодо скасування заборони низки російських веб-ресурсів, потрібно ставитися з обережністю.

Сьогодні координатор по Україні правозахисної організації Human Rights Watch Таня Купер назвала блокування російських соціальних мереж "цинічним, політично продуманим нападом на свободу поширення інформації".

"До того, як зайнятися Україною, пані Купер працювала в московському офісі організації. Відмінне місце для вербування, скажу я вам. І якщо пані Купер її уникла, то це не означає, що агентами ФСБ не стали десятки її колег, якими буквально нашпиговані всілякі правозахисні організації ", - розповів Портников.

Він додав, що можливість вербування правозахисників можна виключати.

"Про це завжди потрібно пам'ятати, коли читаєш подібні заяви. І нашим громадянам, і нашим спецслужбам", - наголосив журналіст.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
корінний лучанин Показати IP 17 Травня 2017 19:56
Точно 100%Клоуни.
Virji Показати IP 17 Травня 2017 23:43
Палата номер 6

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus