USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Центр допомоги учасникам АТО Волині може припинити роботу

23 Лютого 2016 16:16
Дорадчий орган при ОДА, створений на вимогу Указу Президента України, на Волині може припинити роботу.

Про це заявила представниця Координаційного центру допомоги бійцям АТО Тетяна Должко під час обговорення пропозицій до програми підтримки демобілізованих бійців.

З її слів, Центр допомоги учасникам АТО у Волинській області, створений облдержадміністрацією наприкінці жовтня минулого року, 4 місяці не отримує жодного фінансування.

«4 місяці працює центр допомоги бійцям АТО, але, на жаль, якщо далі так буде - нам доведеться припинити роботу, бо ми працюємо безоплатно на своїх коштах. За цей час ми використали 40 тисяч гривень волонтерських грошей. Ми поки що не закриваємося, але далі на таких умовах ми працювати не можемо. Вирішіть, чи потрібен такий Центр, чи ні», - зазначила вона.

Відтак, працівники Центру просять виділити на їхню діяльність фінансування, як і обіцяла місцева влада. А точніше, працівники висувають ультиматум владі, аби виділили кошти на діяльність, адже надалі працювати на таких умовах вони не можуть. Треба або переформатовуватися, або припиняти роботу, зауважує вона.

Натомість депутат Анатолій Вітів наголосив, що оскільки центр це – дорадчий орган при ОДА, то вона і має подбати про фінансування для центру.

Зауважимо, в області нині діє два подібних центри. Один – створений на вимогу Указу Президента 4 місяці тому, і який просить бюджетні кошти, а інший – волонтерський координаційний центр, який діє більше року на волонтерських засадах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Андрій Показати IP 23 Лютого 2016 16:54
Нехай припиняє
Добродій Показати IP 23 Лютого 2016 17:02
А чим цей центр відрізняється від інших організацій які надають допомогу бійцям???? чому їм мають йти державні кошти???? може краще кошти виділити на конкретні потреби родин-бійців а не на якісь мутні ЦЕНТРИ????

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus