USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Корабель РФ спробував захопити український катер

6 Травня 2017 10:00
У Чорному морі російський корабель спробував захопити український рятувальний катер.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства інфраструктури України.

Під час проведення рятувальниками Морської пошуково-рятувальної служби в Чорному морі, в районі Скадовську, штатних навчань російській корабель здійснив спробу захоплення українського рятувального катеру. Команда українського катеру не допустила захоплення судна.

Кораблі Російської Федерації, що базують в анексованому Росією Кримському півострові, наблизилися до українського рятувального катеру і вийшли в ефір з вимогою «застопорить ход и леч в дрейф».

Команда українського рятувального катеру відмовилася виконувати протиправні вимоги, зазначивши, що катер перебуває у територіальних водах України, після чого взяли курс на Скадовськ.

Професійні й врівноважені дії українських рятувальників відзначив Міністр інфраструктури України Володимир Омелян: «Наш екіпаж продемонстрував впевнені дії. Не зважаючи на заклики світової спільноти російські військові продовжують вдаватися до порушень українських кордонів як на морі, так і на сході України, але їх брязкання зброєю нас не лякає. Окуповані території повернуться під контроль України».

Міністр зазначив, що екіпаж рятувального катеру буде нагороджено за їх професіоналізм: «Безстрашність наших рятувальників, безумовно, буде відзначено. Я пишаюся їх діями і захоплююся патріотизмом і відданістю всіх українців, що дають відсіч ворогу як на фронті, так і в повсякденному житті. Разом ми переможемо! Слава Україні!».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Сашко Показати IP 6 Травня 2017 11:15
З чого тішимося ? А де ж наші КОРАБЛІ, а не катери, щоб могли дати по зубах довбаним агресорам з московії ?
Ростов Показати IP 6 Травня 2017 12:36
Ваши корабли с марта 2014г находятся в г.Ейске. Их туда притащили во время перегона в Мариуполь. Начали тонуть во время шторма, вот их в Ейск и приволокли.
Анонім до Ростов Показати IP 6 Травня 2017 20:06
всім відомо, що маацковія - це злодюги з діда-прадіда

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus