USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

Коронавірус повертатиметься, доки не з'явиться вакцина, – ВООЗ

13 Квітня 2020 11:52
У Всесвітній організації охорони здоров’я прогнозують, що коронавірус не зникне, поки не з’явиться вакцина.

Про це заявив спецпредставник гендиректора ВООЗ з питань пандемії коронавірусу Девід Набарро, повідомляє 12 квітня NBC News.

Набарро зазначив, що зараз є ознаки того, що в Європі і США сповільнюється поширення інфекції.

«Ми не дуже впевнені, що це буде відбуватися хвилеподібно, як це відбувається з грипом. Ми думаємо, що це буде вірус, який переслідує людство протягом досить довгого часу, поки ми всі не зможемо отримати вакцину, яка буде захищати нас», – сказав він.

Медик переконаний, що країнам варто розробити захисний механізм, який дозволяв би реагувати на спалахи миттєво, швидко організовувати ізоляцію хворих, щоби зупинити розповсюдження вірусу.

«Ключем до цього конкретного вірусу є те, що у будь-якого суспільства є свого роду захисний щит, який дозволить виявляти заражених,тільки-но вони з’являються, ізолювати їх і зупиняти розвиток спалахів. Кожній країні необхідно мати такий потенціал», – зазначив Набарро.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
скептик Показати IP 13 Квітня 2020 12:11
за умови мутацій віруса ніякі вакцини не допоможуть.
Отакої Показати IP 13 Квітня 2020 12:39
Звичайно,як і при грипі.Бо вірусів грипу дуже багато і появляються все нові.Глобалізація і міграція людей.Тільки літаками літають близько 1,6 млрд.щорічно.Будемо пристосовуватись,якщо зможемо...
Я Показати IP 12 Травня 2020 09:27
Тепер зароблять на вакцині яка невідомо що поробить з нашим здоров'ям

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus