USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Корупція в Україні страшніша за війну», - посол ЄС

30 Березня 2017 23:43
Посол Європейського Союзу в Україні Х'юг Мінгареллі заявив, що корупція в Україні непокоїть потенційних інвесторів навіть більше, ніж війна. Про це він сказав під час зустрічі зі студентами Львівського національного університету імені Івана Франка, повідомляє видання Твоє місто.

"Кілька людей перетворюють вашу фантастичну країну на банкомат. Більшою мірою це завдяки корупції. Тому ми присвячуємо багато нашого часу, енергії і ресурсів, ділячись нашим досвідом подолання корупції з вашою владою", - наголосив він.

Мінгареллі наголосив, що Україна має значні ресурси для того, щоб швидко стати сучасним відкритим суспільством, заснованим на ефективній соціальній ринковій економіці. Але для цього є кілька перешкод, головною з яких є "складний сусід на сході".

"Як наслідок - у вас війна, яка має величезний негативний вплив на суспільство й економіку. Тому першочергова мета ЄС - допомогти вам захищати незалежність, суверенітет і територіальну цілісність вашої країни", - підсумував посол ЄС.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
вова згоранець Показати IP 31 Березня 2017 00:20
Нашему резиденту Пеци Липецкому-рашен потрибен "копенвдупен" и "векенкйобен".
Анонім Показати IP 31 Березня 2017 09:38
головною з яких є "складний сусід на сході---- а може на заході???
Григорій Показати IP 26 Червня 2017 17:30
Корупція тотальна. Реєстр корупціонерів переповнений http://salex-lcc.com.ua/praktiki-ta-poslugi/komertsijna-praktika/dovidka-korupcia.html Хай краше порядок наведе, а воно безвізом займається

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus