USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Кость Волиняка написав книгу про Луцький замок

22 Серпня 2008 15:19
Напередодні Дня міста вийшла друком нова книга Феодосія Мандзюка «У Луцькому замку». Про це 22 серпня повідомляють «Волинські Новини».
Як інформує офіційний сайт Луцької міськради, це – своєрідний, широко ілюстрований  путівник по Луцькому історико-культурному заповіднику. Видання розповідає про древній замок Любарта, його історію і сучасність, про цікаві й самобутні фестивалі, свята, які відбуваються тут.
Окрім того, йде мова і про різні музейні заклади та їхні унікальні експонати, про давні будівлі у старому місті, які збереглися до нашого часу.
«Я дуже люблю своє місто і хочу, щоб про Луцьк знали більше і в Україні, і за її межами. А замок – серце Луцька, отож прагну й до його промоції», - зазначив під час презентації автор книги Феодосій Мандзюк.
«Я хочу  подякувати  за книжку, яка невелика за обсягом, але відображає силу нашого міста. Вона має багато цікавинок, які, безперечно,  викличуть інтерес великого кола читачів», - звернувся до учасників презентації Луцький міський голова Богдан Шиба.
Довідково:
Книга  побачила світ завдяки сприянню Луцької міської ради. Її наклад – 3 тисячі примірників, надійде не лише у книгарні, а й у навчальні заклади та бібліотеки міста.
Феодосій Мандзюк – відомий луцький автор, який часто використовує псевдонім Кость Волиняка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus