USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Ковель хоче розірвати співпрацю з містом країни-агресора

8 Березня 2016 15:47
На сайті «Єдина система місцевих петицій» міста Ковеля здійснюється збір підписів «Про розірвання побратимських відносин Ковеля з містами країни-аресора (РФ)».

«Ковель на сьогоднішній день має побратимські (партнерські) відносини з російським містом Ржев. Разом із тим, Російська Федерація є країною-агресором, яка анексувала частину території України. Наявність побратимських відносин з російськими містами та регіонами є наругою над пам’яттю загиблих захисників України», – йдеться у петиції.

На думку автора петиції Івана Петрова (швидше за все – псевдонім), необхідно припинити партнерські (побратимські) відносини Ковеля з містом Ржев та офіційно розірвати угоди щодо побратимства (партнерства) з усіма російськими містами та регіонами.

Угоду про співпрацю між Ковелем і Ржевом підписали у 2003 році, - інформує Kowel.com.ua.

У березні 2014 року депутати Ковельської міської ради прийняли звернення до голови адміністрації Ржева щодо виведення військ Російської Федерації з території України, однак відповіді, зрозуміло, не отримали.

До речі, на стенді «Міста-партнери», який знаходиться у міському парку культури і відпочинку імені Лесі Українки, розділ російського міста було демонтовано ще торік.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
не бе Показати IP 8 Березня 2016 15:54
ну що попало! ото подвиг!
12345 Показати IP 8 Березня 2016 20:14
Ідіотизм. У парку в Ковелі ціла стелла, де з десяток міст-побратимів з Росії Польщі та інших країн. Ці псевдопатріоти на місцях забезпечили б людям гідне існування, щоб не їздили, як злидні, по сусідніх країнах на заробітки, а так більш проблем в них немає, перецменуваннями та розриваннями все вирішиться.
тому так Показати IP 8 Березня 2016 21:21
А розірвати стосунки взагалі чи до видужання? Також пропоную депутатам прийняти звернення про вивід військ з Марсу, Урану та поперекової западини. Проте, думаю, що вони теж відповідь не дадуть. Це ж тільки в нас на вигук "козел" обертається більша половина товпи, нормальні люди не реагують.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus