USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Ковель отримав від партнерів з Німеччини генератори різної потужності

14 Грудня 2022 08:08
Генератори різних потужностей, повітронагрівачі, агрегат для опалення, термоси, кавові машини, свічки. Всі ці речі, які на сьогодні на вагу золота, отримав Ковель від партнерів з німецького Вальсроде.

Про це повідомили у міськраді Ковеля.

Голова благодійного товариства «Допомога дітям Ковеля» Міхаель Хааке надзвичайно перейнявся проблемами, які виникли у Ковелі після ракетних обстрілів. Він одразу організував збір допомоги для Ковеля.

Тож днями один пересувний генератор потужністю 35 кВт передали рятувальникам, які забезпечують у місті роботу кількох пунктів обігріву. Два – «Ковельводоканалу» потіжністю 125 кВт та 35 кВт.

Також 11 автономних джерел живлення – 2-3 кВт отримають школи, пункти обігріву, старостинські округи.
Міхаель каже, що Ковель – це і його місто, тому він ці добрі справи разом зі своєю дружиною Пітрою робить від чистого серця. І у нього в Німеччині ще чимало однодумців. Зокрема, про малі генератори подбав Олівер Бьом та Німецький Червоний Хрест. Але усе організовує, купує, збирає кошти саме Міхаель Хааке.

«Це людина, яка сама є генератором добра і великої любові до України, нашого міста. Навіть важко уявити скільки сил, енергії, свого часу він затрачає, аби організувати усю цю допомогу. Величезне спасибі Міхаелю та усім, хто разом з ним у ці надзвичайно складні для нашої країни часи, допомагає нам та підтримує у всьому. А генератори, обігрівачі дуже нам знадобляться, аби пройти цю непросту зиму», – зазначив міський голова Ігор Чайка, який приїхав зустріти вантаж з Вальсроде.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus