USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Ковель «приховує» свої землі, Луцьк теж - непрозорий

20 Травня 2015 15:22
На Волині проводять інвентаризацію земель, найгірше з цим справляються міста. В облдержадміністрації вважають, що мери це роблять навмисне, аби краще «ловити рибку».

Про це йшлося під час розширеного засідання обласної комісії з проведення інвентаризації земель сільськогосподарського та несільськогосподарського призначення, розташованих у межах населених пунктів і за їх межами сьогодні, 20-го травня, в облдержадміністрації.

Зі слів заступника голови облдержадміністрації Сергія Кошарука, усі районні комісії вже провели інвентаризацію та представили результати, втім, з цим завданням міста не справляються.

«Інвентаризацію вже провели Нововолинськ та Володимир-Волинський, втім, взагалі неподана інформація з Ковеля і Луцька. Також не подана сповна, а лише частково», - доповів Кошарук.

Голова облдержадміністрації Володимир Гунчик вважає, що мери не хочуть проводити належно інвентаризацію, бо мають особисті інтереси.

«Я вам скажу, що міста так себе поводять, бо в тихому вирі легше рибку ловити. Вони не хочуть належно провести інвентаризацію. Але тоді я буду діяти відповідно. Для прикладу, у мене на столі лежить паспорт Луцька. Його не запустять у дію без погодження губернатора, шуму від цього буде дуже багато. Втім, якщо не відгукуються на наше прохання провести інвентаризацію – ми діятимемо відповідно», - запевнив губернатор.

Як додав заступник голови ОДА Сергій Кошарук, що на Волині підлягає інвентаризації 2 мільйони 15 тисяч гектарів землі, з них 300 тисяч гектарів у населених пунктах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
чорт Показати IP 20 Травня 2015 15:26
Тихих вирів не буває. Не потрібно мацкальських кальок.
прокурору Показати IP 21 Травня 2015 09:14
Ми Банда корупціонерів при владі нас багато ми переможемо!!!! ЛЯ ЛЯ ЛЯ ЛЯ...... а дулі вам.....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus