USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Ковель отримає понад півтора мільйона гривень на інсулін

16 Квітня 2020 23:47
З державного бюджету Ковель отримає понад півтора мільйона гривень на інсулін для хворих на цукровий діабет.

Про це повідомляють на сайті Ковельської міськради, пише Волинь Online.

Відбулось засідання постійної комісії міської ради з питань планування, бюджету і фінансів за участю голови – Володимира Бойка та її членів – Вадима Клімука, Юрія Оксенюка, Світлани Крат, Ігоря Пініса, Юрія Рудя та секретаря міської ради Віри Федосюк.

Обранці громади розглянули всі питання порядку денного. Серед них – про дозвіл на списання основного засобу, про затвердження рішення виконавчого комітету, про збільшення розміру статутного капіталу та затвердження Статуту Ковельського управління водопровідно-каналізаційного господарства «Ковельводоканал».

Як невідкладне – про внесення змін до рішення міської ради від 19.12.2019 р. № 60/6 «Про міський бюджет міста Ковеля на 2020 рік».

З державного бюджету місто отримає понад півтора мільйона гривень на інсулін для хворих на цукровий діабет.

Вносяться зміни до показників міського бюджету у зв’язку з виділенням з резервного фонду понад мільйон вісімсот тисяч гривень. Вони відповідно до рішення комісії ТЕП та НС спрямовані на заходи щодо запобігання поширення коронавірусу. Це кошти, використані на придбання дезінфікуючих препаратів, засобів індивідуального захисту, ліків, виробів медичного призначення, антисептиків тощо. У разі потреби – для закупівлі продуктів харчування медпрацівникам, які надаватимуть допомогу хворим на COVID – 19.

Усі проекти рішень комісія рекомендувала на затвердження сесії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus