USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.86

Ковель приймав Міжнародний турнір із дзюдо. ФОТО

25 Жовтня 2012 12:33
Міжнародний турнір з дзюдо нещодавно відбувся у Ковелі. Переможці змагання отримали у подарунок кімоно та мобільні телефони

Про це повідомляють у прес-службі Ковельської міськради.

Майже півтисячі юних спортсменів з України та Білорусі приїхали в Ковель, аби позмагатися за перемогу у Міжнародному турнірі з дзюдо на призи Федерації дзюдо Волині. Зокрема, на майданчик вийшли команди з Києва, Одеси, Львова, Ялти, Рівного, Луцька, Бреста, Кобрина та інших міст. Обласний центр на турнірі представляли вихованці тренера Віктора Калінчика (ДЮСШ ФСТ «Спартак»). Змагання відбулися у місцевій комплексній дитячо-юнацькій спортивній школі імені Євгена Кондратовича. Варто зауважити, що її нещодавно відреконструювали.




Під час урочистого відкриття змагань привітати спортсменів прийшли представники міської та обласної влади. Заступник міського голови Ігор Прокопів зауважив, що дзюдо на Волині є досить популярним. Зокрема Ковель також має добрі традиції у цьому виді спорту.




У своїх вікових групах серед ковельчан кращими на татамі були Ольга Падошик, яка здобула перше місце, Юрій Калінчик, Кирило Сущ та Аліна Саботович – другі місця відповідно. Бронзовими призерами стали Максим Бакай, Антон Гученко, Роман Канарський та Анастасія Падошик. В командному заліку змагань перемогли лучани. Другий результат у спортсменів з Любомля, а ковельчани завоювали третє загальнокомандне місце.



Окрім кубків та медалей, призери отримали в подарунок нові кімоно, переможці – кімоно та мобільні телефони.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus