USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.83 40.20
  • PLN 9.76 9.95

Ковель ще як мінімум кілька місяців буде без лазні

24 Березня 2009 09:29
У Ковелі вже багато місяців не можуть відновити роботу міської лазні. Про її долю під час прес-конференції розповів мер Ковеля Сергій Кошарук, – повідомляє репортер «Волинських Новин».
За словами пана Кошарука, орендар приміщення міської лазні у Ковелі погодився вкласти туди інвестиції за умови, що буде даний дозвіл на викуп приміщення. «Цей об’єкт увійшов до переліку об\'єктів, які дозволено у 2008 році приватизувати, але він не був приватизований. Тому що не було виконано всі умови по проведенню ремонтів... Було чітко зазначено, що цільове призначення цього об\'єкта не може бути змінене», - зазначив міський голова.
За його словами, хоча криза і відобразилася на виконанні ремонтних робіт у лазні, але «роботи тривають». Як розповів Сергій Кошарук, представник підприємства-орендаря запевняє, що вже за кілька місяців може бути здана перша черга споруди. Пан Кошарук наголосив, що наразі «цей об\'єкт є у комунальній власності». А щодо того, що лазня досі не здана у експлуатацію, є як об\'єктивні, так і суб\'єктивні причини, - зазначив Сергій Кошарук.
Довідково:
Після закінчення засідання Ковельського міськвиконкому 12 лютого до владців звернулися півтора десятка ковельчан пенсійного віку щодо функціонування у місті лазень. Пенсіонери були обурені тим, що залізнична лазня не працює. Як розповів перший заступник міського голови Ковеля Геннадій Сорока, відбулися перемовини між представниками міської влади та Львівської залізниці щодо функціонування лазні.
Було досягнуто домовленостей, що залізничникам виділиться компенсація за обслуговування пільгових категорій городян. Пан Сорока запевнив обурених пенсіонерів, що лазня невдовзі відновить роботу.
Також пенсіонери занепокоєні тим, що досі не працює міська лазня. За словами протестувальників, міський голова Ковеля Сергій Кошарук запевнив, що 30 серпня 2008-го вона запрацює, про що є інформація у газеті «Вісті Ковельщини». Проте, як розповів пан Сорока, відповідальність за це лежить на підприємстві, яке орендує приміщення.
Посадовець сказав, що цю проблему неодноразово розглядали під час засідань виконкому та на сесіях міськради. Розірвати ж договір оренди, згідно з чинним законодавством, є досить важко. Член виконкому Олег Кіндер запропонував розглянути це питання під час наступної сесії міськради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus