USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Ковель знов став лідером благоустрою

6 Березня 2013 18:00
Ковель здобув перемогу в обласному конкурсі як «Місто найкращого благоустрою», - інформує ПроКовель. До такого висновку прийшла обласна конкурсна комісія, розглянувши чимало поданих на конкурс документів.

Місто також братиме участь у Всеукраїнському конкурсі «Населений пункт найкращого благоустрою і підтримки громадського порядку». Ковель змагатиметься за кубок переможця у третій категорії міст з населенням до 100 тисяч мешканців за підсумками роботи у 2012 році.

Міський голова Олег Кіндер відзначив, що цей вагомий результат ковельській громаді вдалося досягти завдяки спільній співпраці її мешканців та комунальників, які постійно слідкували за чистотою на вулицях міста, прагнуть зробити його квітучим. А головного комунальника, начальника відділу комунального господарства міськвиконкому Олександра Балака Олег Кіндер пообіцяв преміювати, щоб в наступному році працював не гірше.

Нагадаємо, що торік Ковель виборов перше місце в Україні як населений пункт найкращого благоустрою, розділивши перемогу з Іллічівськом (Одеська область).

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Peter Показати IP 6 Березня 2013 20:19
Повага,

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus