USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Відео чемпіонату з мотокросу у Ковелі

16 Червня 2014 18:11
Учасники з 8 країн змагалися за перемогу в чемпіонаті Європи з мотокросу, що відбувся в Ковелі. Про це інформує "Телевізійний центр Ковель".

Зауважимо, охорону громадського порядку забезпечували 40 ковельських правоохоронців.

В офіційних заїздах ковельського етапу чемпіонату Європи з мотокросу першими стартували гонщики на мотоциклах з робочим об'ємом двигуна 85 кубічних сантиметрів. З українських гонщиків на дистанції найкраще виступив Дмитро Чернов. Хлопець приїхав першим у стартовому заїзді та поступився лише білорусу Віталію Махнову.

"Траса була дуже класна. Після дощу вона розбилася. Досвід, тренування, біг і фізкультура. Це все допомагає. Мій тренер Володимир Володимирович Гук. Займаюся мотоспортом я вже 8 років. Починав з 50 кубічних сантиметрів, зараз пересів на 85 кубів", - говорить мотокросмен.

Згідно з підсумками 5 етапів європейської першості Дмитро Чернов посів почесне четверте місце. А от в компанії легкомоторних мотоциклів з об'ємом двигуна 65 кубічних сантиметрів в обох кваліфай-заїздах не було рівних юному Йоргену-Матіасу Талвіку з Естонії. В сідлі мотоцикла хлопець з п'яти років. І вже мріє про великі перемоги на європейських трасах.

З його слів, стартував він не дуже вдало — виїхав на коло третім. Але, каже хлопець, поступово став лідером і вже на фініші був першим. "Я вже неодноразово виступав на етапах європейської першості. А в Україні мені подобається. Все добре”, - поділився враженнями переможець етапу першості Європи з мотокросу Йорген-Матіас Талвіку.

Найвищі швидкості. Карколомні стрибки. Гучні мотори. Все це — заїзди мотокросменів у класі “open”. Головні надії на трасі українці пов'язували з виступами Миколи Пашинського на КТМ та волинянина Андрія Буренка на “Хонді”. І хлопці не підвели: в обох заїздах Микола Пашинський був першим, а Андрій Буренко фінішував третім. Згідно з підсумками ж всіх етапів лідером європейської першості став росіянин Семен Рогозін.

За всіма перипетіями на трасі уважно стежили не лише глядачі, а й авторитетна суддівська колегія.

Так, зі слів голови суддівської колегії змагань Петера Хансена з Данії, це дуже хороша траса європейського рівня. Каже, що траса хоча і складна, але подобається гонщикам. Тому все відбулося добре, без ексцесів.

“Для нас це велика честь, що Волинь і місто Ковель приймають змагання такого представницького рівня. Це дуже серйозні змагання, де потрібна відповідальна підготовка спортсменів. Хочу подякувати організаторам цих змагань, які доклали максимум зусиль для того, аби ці змагання відбулися на серйозному європейському рівні.”, - говорить голова облдержадміністрації Григорій Пустовіт.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агенство Волинські Новини повідомляло про чемпіонат Європи з мотокросу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus