USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Ковель зустріне Новий рік «з легким паром»?

26 Вересня 2008 11:42

Дискусію під час сесії Ковельської міськради спричинило питання колишньої міської лазні. Про це 26 вересня повідомляє репортер «Волинських Новин».

Депутати сперечалися про те, чи надавати дозвіл на приватизацію приміщення міської лазні приватному підприємству «Явір-Ковель», яке зараз його орендує. Основною проблемою стало те, як гарантувати те, що лазня використовуватиметься за призначенням, зокрема і як «соціальний об’єкт».
В обговоренні брали участь ковельський міський голова Сергій Кошарук, депутати і керівник ПП «Явір-Ковель». Врешті-решт, Ковельська міська рада більшістю голосів підтримала пропозицію депутата Сергія Товкача, згідно з якою дозвіл на приватизацію надається, але за умови закінчення ремонтних робіт до Нового року та з істотним зауваженням щодо заборони перепрофілювання приміщення лазні.
Довідково:
Наразі місто Ковель користується послугами лазні Львівської залізниці, яку планували закрити через збитковість. У міській же лазні зараз проводяться ремонтні роботи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus