USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.10
  • PLN 9.76 9.92

Ковельчанка здобула золото на чемпіонаті України з легкої атлетики

9 Червня 2023 22:27
Нещодавно у Львові проходив командний чемпіонат України з легкої атлетики серед юнаків та дівчат 2006 р. н. та молодших. У змаганнях взяли участь 24 команди. Серед них збірна Волинської області, яку представляли також вихованці КДЮСШ ім. Є.Кондратовича.

Як інформують у Ковельській міськраді, команда області посіла четверте місце, а легкоатлетка з Ковеля Руфіна Котік виборола золоту медаль з бігу на дистанції 200 метрів.

Читати ще: Тенісистка з Луцька виграла всесвітній турнір в Італії

«Приємно привітати ковельську легкоатлетку Котік Руфіну, яка стала чемпіонкою України з бігу на дистанції 200 м, та Уляну Степанюк, яка завоювала бронзову медаль з бігу на дистанції 100 м та 200 м.

Покращили свої особисті результати: Аліна Гусар – з стрибків в довжину, Діана Примачук – з бігу (400 м), Соломія Чайка – з метання молота та списа, Ольга Остапчук та Софія Ліщук – з метання молота.

Вітаємо ковельських легкоатлетів та їх тренерів-викладачів – Петра Карпука, Аллу Повх та Олену Клімашевську з результативним виступом на чемпіонаті України», – пишуть у міськраді.

Як ми повідомляли раніше, збірна команда Волині з боксу здобула 19 нагород на Всеукраїнському турнірі з боксу, присвяченому захисникам та захисницям України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus