USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Маневиччани – чемпіони області з маленького футболу

17 Березня 2015 07:00
Фінальний тур першості області з маленького футболу відбувся на Волині, – інформують кореспонденти «ВолиньSport».

Гра традиційно тривала у двох населених пунктах – Маневичах та Луцьку, в останньому – у спорткомплексі «Колос».

В Маневичах (окрім, власне, господарів) грали Ковель, Камінь-Каширський та Луцький райони, у Луцьку – Іваничі, Горохів та Любешів. Ратнівчани ж з якихось, відомих тільки їм причин, до Луцька так і не доїхали. Ще з самого початку чемпіонату всіх вразила стартова гра Маневичі-Камінь.

Потужний обмін атаками та небезпечними моментами подарував нічию у першому таймі та дещо несподівану перемогу камінь-каширців у таймі другому. І хоча з початку другої половини господарі взяли під контроль гру та досить швидко вийшли вперед – Шевчук з пенальті – Камінь знову був у ролі наздоганяючих. Для того ж, щоб реально претендувати на медалі, їм потрібно було обов’язково забивати – і це їм вдалося. За якихось 5 хвилин хлопці забили 3 голи та зробили хороший гандикап. До кінця гри команди обмінялись голами – 4:6 (2:2).

У той же час у спорткомплексі «Колос», горохівчани, не знаючи результату Маневичі-Камінь, спокійно грали у свою гру проти Любешова. На жаль для глядачів, боротьби не вийшло, і у складі Горохова забивав навіть воротар Слюсар – 9:2. Звістка про перемогу Каменя неабияк звеселила Горохів. Однак тільки на мить. Взявши до рук калькулятори, зрозуміли, що їхня доля залежить від протистояння Маневич та Ковеля.

Бо ж Луцьк обидві свої гри (Ковелю та Каменю) програв. Перед останнім двобоєм визріла така турнірна ситуація: Камінь –15 очок, Ковель – 15 очок, Горохів – 14 очок, Маневичі – 13 очок. Нічия не влаштовувала Маневичі (гірша різниця м’ячів з Гороховом за особистої нічиєї), тому їм потрібно було вигравати. Ковелю ж для чемпіонства достатньо було і нічиєї. Маневичі-Ковель 4:2 (1:1).

Голи: Шевчук А., 5, 32, Редько Д., 39, Савич І., 40 – Турко В., 13, Прадійчук Б., 31.



Гра стала справжньою окрасою чемпіонату. Інтрига трималась до останніх секунд. Що ж, Маневичі вдруге поспіль стали чемпіонами Волині.

Також організатори відзначили кращих гравців у номінаціях:

кращий воротар – Сергій Турко (Ковельський район)

кращий захисник – Роман Іваніцький (Камінь-каширський район)

кращий нападник – Іван Заліпа (Ратнівський район)

кращий гравець – Дмитро Редько (Маневицький район).







Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
цікавий Показати IP 17 Березня 2015 07:52
Так хто чемпіон? У заголовку Ковель, а в статті - Маневичі.
Wet Показати IP 17 Березня 2015 09:10
Може з футзалу)?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus