USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Ковельчани матимуть гарячу воду за графіком?

12 Січня 2009 20:05
Шляхи вирішення «газового питання» у Ковелі  шукали на оперативній апаратній нараді у виконавчому комітеті міської ради. Про стан справ із газозабезпечення міста поінформували міський голова Сергій Кошарук та його заступник Володимир Бойко, – повідомляють 12 грудня «Волинські Новини».
 
Виходячи із неврегульованості питань, пов’язаних із постачанням природного газу на рівні міждержавних стосунків, із кожним днем січня суттєво зменшується добове споживання газу на потреби теплозабезпечення підприємств, установ та населення. Розуміючи складнощі, окремі керівники змушені зменшувати тиск подачі газу до своїх установ.
 
За повідомленням Ковельського міськвиконкому, вживають заходів економії і на  ковельських підприємствах, де  дозволяють виробничі процеси. На одному з найбільших підприємств – ВАТ «Ковельмолоко» – котельню переводять  на мазут. Сьогодні міська влада розв’язує проблему опалення двох житлових будинків по вулиці Ватутіна, які отримували тепло від цього підприємства. Їхні мешканці дали згоду перейти на індивідуальне опалення.
 
З метою заощадження можливе застосування практики деяких міст – варіант подачі гарячої води споживачам за графіком.
 
Фахівці виконавчого комітету, ПТМ «Ковельтепло» ведуть роботу щодо встановлення котлів, що працюють на альтернативних видах палива. Виготовлено проектну документацію на їхнє влаштування у котельні  по вул.Шевченка,115, на стадії завершення документація котельні школи №12. Твердим паливом обігрівають приміщення ЗОШ №9, частково працює на твердому паливі котельня по вул.Ватутіна, 49.
 
При цьому керівники міста зауважили, що недостатньо високий рівень проплати мешканцями за тепло ще  більше ускладнює ситуацію. 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus