USD 40.00 40.60
  • USD 40.00 40.60
  • EUR 40.30 40.70
  • PLN 10.00 10.25

Ковельчани отримуватимуть якісну медичну допомогу? ФОТО

8 Грудня 2012 11:25
У Ковелі планують відкрити центр первинної медичної допомоги. Так, нарада з питань створення центру відбулася за головування мера міста.

Про це повідомляють у прес-службі Ковельської міскради.

Відповідно до розпорядження голови обласної адміністрації Бориса Клімчука на Волині планують створити центри первинної медико-санітарної допомоги. Так, у Ковелі уже розпочали роботу у цьому напрямку. Зокрема, у Ковельському міськрайонному територіальному медичному об'єднанні робоча група з підготовки до створення центру передала матеріали на перевірку. Вивчатимуть їх фінансове управління, юридичний відділ, відділ охорони здоров'я виконавчого комітету Ковельської міської ради та профспілкова організація медичних працівників.

Також з ініціативи міського голови Олега Кіндера відбулась нарада з питань створення у місті центру первинної медико-санітарної допомоги. Участь у ній взяли заступник начальника управління охорони здоров'я облдержадміністрації Іван Грицюк, заступник міського голови Ігор Прокопів, головний лікар МТМО Олег Самчук та провідні спеціалісти установи.



Під час наради обговорювались пропозиції, рекомендації спеціалістів структурних підрозділів. Зокрема, виникли питання, де найдоцільніше розмістити установу, аби забезпечити ковельчанам максимальну зручність. До того ж, присутні вирішували як краще забезпечити центр кадрами та медичним обладнанням. За словами головного лікаря Олега Самчука, це - копітка робота, але вона є реальною для виконання, якщо зусилля всіх зацікавлених сторін об'єднати і працювати разом.



До слова, мер Ковеля доручив керівництву МТМО розмістити інформацію про створення центру первинної медико-санітарної допомоги в ЗМІ та подати її на розгляд сесії міської ради. А робоча група має узагальнити всі напрацювання, адже прийняте рішення повинне бути зрозумілим громаді. Градоначальник наголосив на тому, що усі нововведення повинні бути «виграшними» для ковельчан, які, зрештою, мають отримувати більш якісну медичну допомогу.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Міля Показати IP 9 Грудня 2012 07:28
Той Кіндєр з мусором у місті не розбереться, а вже до медицини лізе. Такоо безтолковоо мера Ковель од часу Шевчука не бачив.
11111 Показати IP 9 Грудня 2012 16:37
То на скільки подорожчає медицина Ковеля?
АЛЛА Показати IP 9 Грудня 2012 21:23
Яка медица в Ковелі побачила на власні очі не дай боже туди потрапляти, хоч є хороші лікарі, а є і "рибаки"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus