USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Ковельмолоко», яке приховало податків на 20 мільйонів, має нового власника

6 Червня 2016 11:51
«ПАТ «Ковельмолоко» призупинило на сьогодні своє виробництво, але туди вже зайшов інший інвестор. «Ковельмолоко» перепродано і ми надіємось, що вже в цьому році або в наступному воно повинно запрацювати», – сказав голова Ковельської райдержадміністрації Віктор Козак.

Хто став новим власником молокопереробного заводу в Ковелі – наразі невідомо. ПАТ «Ковельмолоко» входив до бізнес-інтересів депутата Верховної Ради України Степана Івахіва – обранця від Ковельщини.

Нагадаємо, службовим особам ПАТ "Ковельмолоко" загрожує кримінал за ухиляння від сплати податків на суму майже 20 мільйонів гривень. Окрім того, у квітні цього року повідомлялося, що підприємство заборгувало за здане молоко тільки на одній Ковельщини майже чверть мільйона гривень.

За станом на кінець 2015 року понад 98% акцій ПАТ "Ковельмолоко" належало кіпрській компанії"Бросмонт Холдінгз Лімітед" (Brosmont Holdings Limited). Цей же офшор на початку 2014 року також придбав молочну компанію ПрАТ "Галичина".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 6 Червня 2016 12:23
Перепродали і вже ніхто нікому нічого не віддасть. А потім виявиться, що власник кінцевий і не змінювався. Бізнес по-новому?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus