USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Ковельська медустанова за півмільйона придбала сучасне обладнання

18 Грудня 2015 11:18
Ковельське міське територіальне медичне об’єднання придбало за півмільйона гривень 4-х канальний компютерний електронейроміограф.

Днями, КМТМО провело відкриті торги, аби визначити підрядника на поставлення устаткування «Нейрон-МВП-4» для багатофункціонального комп’ютерного дослідження ЕМГ, ВП, ЕРГ та ОАЕ, - інформує «Під прицілом».

Так, на розгляд комітету конкурсних торгів подали дві пропозиції: одна – від ТзОВ «Медсервісгруп», яке оцінило свої послуги у 463 500 гривень, своєю чергою ТзОВ «Сучасні медичні системи» запропонувало поставити медичний прилад за 450 000 гривень.

Опісля розгляду всіх пропозицій члени конкурсних торгів надали перевагу львівській фірмі «Сучасні медичні системи».

Відтак, згідно з результатами тендеру дана фірма отримає 450 тисяч гривень з місцевого бюджету, аби вчасно поставити електронейроміограф.

Довідково: Нейрон-Спектр-4 / ВПМ - унікальний комплекс, який об'єднує в собі 21 канал ЕЕГ або дліннолатентних ВП, 4 поліграфічних канали для реєстрації коротколатентних ВП, ЕМГ або ЕРГ, канал ЕКГ, 2 каналу постійного струму, канал дихання. У базовій комплектації він дає можливість проводити електроенцефалографічні дослідження, реєстрацію та аналіз дліннолатентних ВП по багатоканальної схемою, дослідження коротколатентних слухових, соматосенсорних і когнітивних ВП мозку.

Крім того, таке поєднання каналів в сукупності з їх видатними характеристиками при доукомплектації приладу додатковими модулями дозволяє створити повноцінну нейрофизиологическую лабораторію для проведення полісомнографічних, електронейроміографічних, електроретінографіческіх досліджень, відеомоніторингу ЕЕГ, дослідження ВРС і т.д.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus