USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Ковельська мерія і облрада обміняються приміщеннями?

5 Квітня 2012 09:55
Волинська обласна і Ковельська міська ради мають помінятися комунальними приміщеннями, аби одна з аптек Державного виробничо-торгового підприємства «Волиньфармпостач» у місті залізничників могла поліпшити виконання соціальних програм. Майнова комісія облради з таким кроком погодилася і рекомендувала ухвалити відповідне рішення депутатам облради під час чергової сесії.
Про це стало відомо під час засідання комісії обласної ради з питань використання майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області 4 квітня.
Як розповів директор ДВТП «Волиньфармпостач» Михайло Півнюк, питання виникло близько 10 років тому, однак депутати Ковельської міськради нинішньої каденції погодилися помінятися приміщеннями. Півнюк додав, що ті приміщення міської комунальної власності, якими зараз користується підприємство, йому не потрібні. «Ми його пробували в оренду здавати, але ці підсобні приміщення, на жаль, не приносять прибутку» ‒ наголосив Півнюк.
Півнюк зауважив, що мова про приміщення аптеки №12 у Ковелі – приблизно 50 метрів квадратних на першому поверсі і ще 170 – підвалу. За словами директора «Волиньфармпостачу», воно розташоване у непривабливому місці – на околиці міста. Виміняти його планують на приміщення площею понад 76 метрів квадратних, що на вулиці Відродження.
«Приміщення підприємство за власні кошти облаштувало, відремонтувало капітально. Вже 5 разів його ліцензувало. Але то орендований об’єкт. Для підприємства це були певні проблеми, бо термін оренди то на рік, то навіть на менший період. Знову ж таки – це проблеми в сфері реалізації державної політики. Територіальна громада скаржилася, що ми мало надаємо їм послуг, але як на орендованому об’єкті можна це робити?» ‒ поскаржився Півнюк.
Він пообіцяв, що послуги для населення поліпшаться, коли буде нове приміщення.
Голова комісії Святослав Кравчук схвально відгукнувся про цей проект рішення: «Територіальна громада теж приміщення отримає, хай вона щось робить з ними. І підприємство «Волиньфармпостач» не буде возитися з орендною платою. Це якраз дасть можливість зменшити навантаження на ціну ліків, що сьогодні досить актуально».
Остаточне рішення щодо обміну приміщеннями ухвалюватимуть депутати обласної ради під час чергової сесії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
тиць-здиць Показати IP 5 Квітня 2012 11:58
Прочитав заголовок - і зрадів: ну думаю, народні обранці обласного масштабу звалять тепер з Луцька в Ковель штани протирати. А виявилось про якісь аптеки. Ну кому це цікаво?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus