USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Ковельські міліціонери закупили наркотики у пацієнта тубдиспансеру

7 Квітня 2014 13:37
Працівники сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків Ковельського міськвідділу внутрішніх справ провели у місцевого жителя оперативну закупівлю 5 мл опію ацетильованого.

48-річний чоловік перебував на лікуванні у туберкульозній лікарні області. Саме там він організував собі незаконний «бізнес» – збут наркотиків. Разом із тим, спритник і сам допускав немедичне вживання наркоречовин. Вартість одного мілілітра «ширки» за цінами чорного ринку становить 150 гривень, - повідомили у прес-службі УМВС на Волині.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Чоловік – у минулому неодноразово судимий. Нині він затриманий і перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Триває слідство.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus