USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Ковельські підприємці розлючені через розбиту дорогу до ринку

4 Липня 2018 07:20
Ковельчани скаржаться на ремонт вулиці Театральної, яка є однією з найбільш завантажений у місті та пролягає через оптові ряди Привокзального ринку.

Частина вулиці, на узбіччі якої розміщені торговельні контейнери підприємців, вщент зруйнована. А цією дорогою щодня прямують сотні автомобілів та тисячі пішоходів.

Незважаючи на численні звернення та скарги підприємців до міської влади, досі так і не було проведено ремонт асфальтного покриття проблемної ділянки дороги.

Як наслідок - страждають автомобілісти, пішоходи та підприємці, у яких під час дощів бруд з калюж псує крам.


Підприємець Валентина Зелених розгнівана такою багаторічною ситуацією: «Через розбиту дорогу постійно ламається автомобіль, та відчуваю значні незручності, коли проїжджаю цією вулицею. Де наші податки? Хто має за це відповідати?».

Заступник голови громадської організації «Підприємців та працівників приватного сектору міста Ковель» Людмила Васковець каже: «Напевно для того, аби міський голова та виконавчий комітет Ковельської міської ради почув підприємців, потрібно нам переходити до радикальних дій».

Зі своєю проблемою підприємці звернулися до депутата міської ради від фракції УКРОП Ігоря Пініса. На черговій сесії міської ради депутат озвучив депутатський запит щодо ремонту проблемної ділянки дороги. На жаль, із 25 присутніх депутатів запит підтримало лише 17 обранців громади.

Ігор Пініс запевнив підприємців, що не залишить це питання напризволяще та буде сприяти у ремонті аварійної дороги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
127 Показати IP 4 Липня 2018 08:11
Дорога под стать корявым торговым рядам. Полная гармония.
123 Показати IP 4 Липня 2018 09:34
Затисли дорогу контейнерами. Куди вода має стікати з дороги? Хто давав погодження на розміщення торгових павільйонів на узбіччі? Допоки питання водовідведення з дороги не буде вирішено ремонт там недоцільний! Це гроші в калюжу. Ну або вихід здорощання проекту ремонту із обов'язковим влаштуванням звивової каналізації тоді буде толк, а так...
блуд Показати IP 4 Липня 2018 09:37
а ви більше нерозмитнених авто купіть! і побільше контрабаса тягайте, поменьше платіть податків і обовязково субсидію собі зробіть. і тоді буде вам дорога як в любимій вашій польші

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus