USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Ковельські школярі відправили для бійців «миколайчики»

21 Грудня 2015 09:40
Передачу від ковельських школярів волонтери доставили на передову.

Про це йдеться в повідомленні Ковельського центру допомоги 51 ОМБР у Фейсбуці.

Діти з 20-ти класів НВК №13 Ковеля зібрали 3 ящики «миколайчиків» та листи для бійців в зоні АТО. А також передали прапори, щоб військові їх підписали. Усе це волонтери передали бійцям.

«Прапори з підписами вишлють поштою діткам. За «миколайчики» хлопці щиро вдячні, вони зворушені листами і подарунками! Обіцяли відписати кожній дитині», ‒ пишуть волонтери.

«А ще сталось диво на Миколая ‒ хлопчик написав листа татові, на передову і він потрапив прямісінько в руки батькові!!! Ми передавали посилку Людьми, які випадково змушені були поїхати на передову, аби терміново завезти якусь передачу (ми не знали хто, куди їде, і тим більше не знали про лист від сина до батька!!!). дива трапляються», ‒ йдеться в дописі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus