USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

Ковельські депутати підтримають «Ющенківське» звернення?

11 Вересня 2008 14:29
У проекті порядку денного позачергової  сесії Ковельської міської ради значиться лише одне питання – звернення депутатів  до Президента Україні Віктора Ющенка. Про це 11 вересня повідомляє репортер «Волинських Новин».
Як сказано у проекті  рішення, запропонованому фракцією БЮТ міськради, Президент України  Віктор Ющенко «несе повну і безумовну відповідальність за руйнування коаліції демократичних сил. Ми рішуче засуджуємо ваші спроби уникнути відповідальності  за розвал коаліції та перекладення провини на інших людей. Ми знаємо, що сьогодні через ваші безпосередні помилки тривають спроби вдатися до чергової авантюри, що може нести безпосередню загрозу всій Українській Державі», - йдеться у зверненні .
Депутати-бютівці у проекті рішення вимагають від Президента порадити фракції «НУ» повернутися до складу коаліції  демократичних сил,  «повернутися без шантажу, без абсурдних, зазделегідь нереальних для виконання вимог».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 11 Вересня 2008 21:21
Не склалося. здрейфили.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus