USD 39.35 39.65
  • USD 39.35 39.65
  • EUR 39.57 39.70
  • PLN 9.80 9.95

Ковельські релігійні громади не платитимуть за землю?

28 Серпня 2008 14:48
Ковельська міськрада відхилила протест міжрайонної прокуратури  на рішення, яким депутати звільнили релігійні Ковеля від орендної плати за землю. Про це 28 серпня повідомляє репортер «Волинських Новин».
Вочевидь, цю справу в подальшому вирішуватиме суд.
Окрім цього, Ковельська міськрада відхилила ще 3 протести прокуратури.
Довідково:
На сесію Ковельської міськради прокуратура винесла протест на рішення ради, якмим депутати звільнили від плати за землю всі релігійні громади Ковеля, незалежно від їх конфесійної належності.
Нагадаємо, що Ковельська прокуратура зверулася до суду стосовно виділення земельної ділянки собору Святого Димитрія Солунського УПЦ КП. Натомість православні провели святкову хресну ходу до приміщення міжрайонної прокуратури.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus