USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Ковельські школярі змагалися у футбольному турнірі. ФОТО

31 Жовтня 2012 10:56
Футбольний турнір пам’яті Романа Якубовича відбувся у Ковелі. Переможцем змагань стала команда міської гімназії, яка вже другій рік поспіль виборює Кубок турніру.

Про це повідомляють у прес-службі Ковельської міськради.

На стадіоні «Верес» відбувся традиційний турнір з футболу пам’яті Романа Якубовича, який працював вчителем у ЗОШ №1. Спортсмен тренував чимало місцевих команд.



На урочистості з нагоди відкриття змагань прийшов заступник міського голови Ковеля Ігор Прокопів та директор ЗОШ №1 Тетяна Донюш. Гості побажали спортсменам змістовної гри та перемоги.

Загалом участь у турнірі взяли 13 збірних команд загальноосвітніх закладів міста. Після відбіркових ігор до півфіналу ввійшли команди СШ №3, ЗОШ №1 , ЗОШ №7 та міської гімназії. У двох півфіналах з однаковими рахунками 1:0 перемогу здобули вихованці ЗОШ №1 та міської гімназії.



У напруженій боротьбі переможцем з рахунком 0:2 стала збірна команда міської гімназії, яка другий рік поспіль виборює Кубок турніру.



Кожна команда змагань отримала у подарунок футбольну форму від меценатів. Команди, які зустрілися у фіналі, за І та ІІ місця нагородили традиційними Кубками, медалями та грамотами. Цінні подарунки отримали кращі гравці турніру: Олег Буслюк (СШ №3), Ігор Маригода (міська гімназія), Олександр Кузнєцов (ЗОШ №1).



Футболіста, який забив найвидовищніший гол турніру, Ігоря Нагорова нагородив син Романа Якубовича Дмитро.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Івахів Показати IP 31 Жовтня 2012 10:58
Вибачте, ковельчани, але я не буду більше давати вам гроші на приз!!! Фонд патіот волині закривається на переобік:))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus