USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Ковельські сміттєвози допоможуть прибирати цілий район?

27 Серпня 2008 17:44
27 серпня на засіданні колегії Ковельської райдержадміністрації начальник відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Анатолій Зінчук повідомив, що у місті Ковелі є сміттєвози, які не задіяні. Про це 27 серпня повідомляють «Волинські Новини».
За інформацією «Ковельської правди», Анатолій Зінчук зазначив, що вже питання з містом вирішено, аби їх задіяти у районі.
Не виключено, що міські сміттєвози у першу чергу скерують до Колодяжного, де є несанкціоновані смітники, хоч це приміське село вважається обличчям району, адже тут знаходиться музей-садиба Лесі Українки. Коли на засіданні колегії колодяжненський сільський голова Олена Філіпчук запитала у голови Ковельської РДА Валентина Скуби, як організувати санкціонований смітник, керівник району відповів прямо: «Поїдьте до Балака (начальник відділу комунального господарства Ковельського міськвиконкому, – ред.) і укладіть з ним договір, оскільки в них є вільні машини для прибирання сміття».
А місто тим часом вже допомагає району. Як повідомив Зеленський сільський голова Володимир Дригуля, сміттєвоз ремонтного житлово-комунального підприємства № 1 систематично забирає сміття з території Зеленської сільської ради. «Не у кожного лежить душа до навчання, до керівництва, є такі, що хочуть працювати», – мовив Володимир Карпович, характеризуючи стан справ у своїй громаді.
Довідково:
За період з 2007 по 2008 рік для потреб комунального господарства міста придбано п’ять сміттєвозів, які обійшлися для місцевої казни у 615 тисяч гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 28 Серпня 2008 07:53
Ще б менше смітили ті сміттєвози, коли їдуть дорогою на сміттєзвалище в напрямку Турійська

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus